Apám 175 cm, anyám 165 cm. Én 172 cm vagyok és 17 éves (fiú). Fogok még nőni? Átlagosan hány éves korig nőnek a fiúk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 13:24
1/7 anonim válasza:
azt mondják 20-25 éves korig nőnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nőttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.
2/7 anonim válasza:
Anyud+apud magasságának átlaga+9cm a várható magasságod. De ez sem biztos, mert lehet egy magas vagy alacsony nagyszülő is módosíthatja.
179cm leszel a szüleid magassága alapján. De 175cm biztosan leszel, hacsak nem valami nagyon alacsony nagyszülőt örököltél...
3/7 anonim válasza:
"nőttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva."
Igen, ez így van. És ezt a kódolt magasságot éred el, a növekedési szakasz legvégére, ha el nem rontod. ( cigi, pia, narkó, tespedtség.
4/7 anonim válasza:
Van tesód? Milyen magas?
Számomra érdekes dolog, hogy mi a tesómmal ugyanolyan magasak vagyunk, 176 cm-esek mindketten, lányok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nagyon jó lenne ha elérném a 179 cm-t. De az nem túl magas? Hisz apám is csak 175..
2012. márc. 25. 00:54
6/7 anonim válasza:
Van aki azt mondja, hogy az ember genetikailag a növekedése kódólt.Ez azért van a csontokban található növekedési foszfor egy idő után elfogy (valakinél 26 éves korában valakinek 18...) de ez agytól is függ, hogy mennyi növekedési hormont termel... ezt még mondhatnám
7/7 anonim válasza:
jah és fogadd el a magasságod én is csak 172 vok de bár lennék 198 cm magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!