Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha megiszok 1l energiaitalt...

Ha megiszok 1l energiaitalt és amikor kifejti a hatását futok egy nagyot akkor mi letssz?

Figyelt kérdés
több szemponból is érdekel.
2012. márc. 22. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó szarul leszel. A koffein túladagolás tünetei: tachycardia, szívdobogás érzés, remegés, izzadás, fokozott vizeletkiválasztás...
2012. márc. 22. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:

és más lessz egy kicsit ha futok egy nagyott mintha ülök egyhejben?

azt hallottam ijenkor nem tesz jót ha sportolunk

2012. márc. 22. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Logikusan, mikor alapból szarul érzed magad a szíved miatt még jobban felpörgeted... Tényleg nem ajánlott.
2012. márc. 22. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Semmi bajod nem lesz... Én volt h régen mindennap 2-3 liter energiaitalt ittam gyúrtam mellette meg futottam is és nem éreztem semmit.. Mégcsak nem is pörget fel az energiaital engem :S
2012. márc. 22. 21:43
 5/11 A kérdező kommentje:

de 1*-eri de tényleg csak 1*ri alkalomtól lesz bármi bajom belőlle hosszútávon?

nem mintha ki akarnám próbálni

14/f

2012. márc. 22. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Én egy fél l-es energia italtól is rosszul lettem,pedig imádom:(22n
2012. márc. 22. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha szívproblémáid vannak, akár az egyszeri alkalomba is bele lehet halni ! Az energiaital megemeli a vérnyomást és a szívritmust, ha pedig erre még meg is erőlteted magad, akkor akár szívinfarktust vagy hirtelen szívhalált is kaphatsz. Egészséges szervezetnél valószínűleg nem okoz ilyen végzetes dolgot, de ezt soha nem tudhatod. Csak nézd meg, hogy hány egészségesnek hitt és ezernyi sportorvosi vizsgálaton átesett sportoló hal meg a pályán vagy edzés közben!
2012. márc. 23. 07:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Én arra a problémákra gondolok hogy pl. hülye leszek.

Ezt úgyértem hogy gyerekek számára 18 alatt ELVILEG agyi károsodást okozhat.

Púsztítja az agysejteket.

gondolom ha 10 éves koromtól minden nap innék egy kávét akkor elvileg felnőtkoromra hülye lennék.

de egy ilyen egyszeri alkalomntól vagy akár 10*eriből sem lenne semmi észlelhető a memóriám, gondolkodási/logikai képességem romlásában.

ezek mennyire igazak?

2012. márc. 23. 09:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Sztem semmi bajod nem lehet tőle... én 15 éves korom óta rendszeresen iszok energiaital.. mégsem vagyok hülye...
2012. márc. 23. 14:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalomnál nem kell ilyen jellegű dologtól tartanod, de a szívhalál ebben az esetben is valós kockázat (sőt, még súlyosabb, mint rendszeres, kisebb adagban történő fogyasztás esetén). Ha túlpörgeted a szíved, az tényleg életveszélyes. Szerintem ne szórakozz ezzel. Persze nem túl valószínű, hogy belehalsz, de az se túl valószínű, hogy autóval karambolozunk, mégis mindig becsatoljuk az övet.
2012. aug. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!