Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Bepánikoltam egy picit,...

SOS! Bepánikoltam egy picit, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A bal kezemen a csuklómnál ahol az ér van, körülötte kis pici piros pöttyök vannak. Ott érzéketlen is egy picit a bőröm. Ahogy megsimítottam el kezdet zsibbadni a karom, egy picit. Nem csípet meg semmi, mi lehet ez?

Nem akarom hogy elájuljak vagy valami (mert az előbb nagyon furán éreztem magam) mert egyedül vagyok itthon a 3 hónapos, és a 2,5 éves kislányommal.

2012. márc. 22. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet valamire allergiás lettél.

Próbáld meg egy kicsit tornáztatni.

2012. márc. 22. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg! Hívd fel anyukádat vagy a párodat, védőnődet és kérdezd meg tőle. Beszélj sokat a 2,5 éves kislányodhoz és a 3 hónaposhoz, hogy elterelje a pánikot! A kisbabát jobb ha a kiságyában tartod ha úgy érzed nem állsz stabilan.

Írd meg hogy érzed magad! Milyen furán?

2012. márc. 22. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Már picit jobban vagyok.

Hát először is, ugye ahogy írtam elkezdett bizseregni a karom, mintha zsibbadna, de nem zsibbadt el csak úgy bizsergett, meg nehéz lett a karom is (bal)

Akkor pánikoltam be egy picit amikor a fejem is (tarkóm) elkezdett egy picit bizseregni.

Köszönöm a nyugtató szavakat

2012. márc. 22. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy valamelyik nyaki csigolyád van elmeszesedve, attól is érezheted, hogy zsibbad a karod.
2012. márc. 22. 12:40
 5/6 A kérdező kommentje:

De onnantól kezdett el így viselkedni a karom hogy megérintettem a csuklómon azt a felületet az eremnél, ahol piros, azaz nem piros, hanem már a kis pöttyök egymásba olvadtak, és olyan mintha piros lenne.

Lehet butaság lesz amit írok, de rájöttem hogy azért pánikoltam be mert azt hittem hogy valami rossz előjel pl szívroham előtt. Akkor hirtelen minden átfutott az agyamon, de még most sem tudom hogy mi a bú bánat van a bal karommal... :(

2012. márc. 22. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne nyugtalankodj a pöttyök miatt és az érzéketlenség miatt. Ez nem jelez nagy bajt. Az már inkább baj, hogy ilyen gyenge idegállapotban vagy! Kérj orvosi segítséget nehogy kialakuljon a szülés utáni depresszió.
2012. márc. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!