Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok vizelni?

Miért nem tudok vizelni?

Figyelt kérdés

Az a problémám,hogy nem tudok vizelni.Érzem,hogy kell,de ha elmegyek a mosdóba,nem sikerül,csak nagyon nehezen.Összefügghet ez azzal,hogy éppen depresszióval küzdök,vagyis lehet ez pszichésen is?

Alapjában idegen helyen eddig se tudtam,de nem értem,hogy most itthon miért nem?:(

Várom válaszaitokat!Előre is köszönöm:)

2009. jún. 12. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet gyulladás van a hugyhójagodban vagy más hugyuti betegséged van, így az inger meg van de igazábol nem vizelet hanem gyulladás feszítí a hojagot.

ha égetö, viszketö szúro fájdalom is van akkor érdemes minél elöbb legalább a háziorvost meglátogatni, ne várd meg míg véres vizeleted lesz. pszihésen az inger sem lenne meg szerintem.

2009. jún. 12. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet prosztata megnagyobbodás, gyulladás. Menj orvoshoz, de tényleg mert komoly dolog is lehet belőle.
2009. jún. 12. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Pszichésen lehet a zavar idegen helyen igen, de otthon nem!
2009. jún. 12. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy lány vagyok.
2009. jún. 12. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor prosztata kilőve...bocsánat.

Esetleg valami hugyúti valami lehet. Húgyhólyag gyulladás. De ha ez sokáig fennáll akkor tényleg doki.

2009. jún. 12. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz
2009. jún. 12. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!