Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ha valaki több...

Mitől van ha valaki több napon keresztül nem tud vizelni? Illetve, katétert lehet kapni valahol? Pl. Gyógyszertárban?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kb 3 naponta tud pisilni, és azt mondja van hogy csak katéterrel sikerül. Egyáltalán azt föl lehet rakni egyedül? Kínos lenne megkérdezni tőle...
2010. márc. 14. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán orvoshoz kéne menni !
2010. márc. 14. 20:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy azóta volt-e orvosnál, rég beszéltünk, de érdekelne h mitől lehet. Egyébként ő is rovos, illetve neurológus és psziuchiáter, ő azt mondja vmiért nem tud ellazulni a hólyagfala.
2010. márc. 14. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
*orvos
2010. márc. 14. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ő is orvos, akkor ismernie kellene a 3 naponta katéterrel való vizelés szövődményeit.

Nem ártana neki egy urológushoz elmenni, mielőtt hazavágja az egész szervezetét a gyűjtögetett salak és méreganyagokkal telített és ki nem űrített vizelettől.

2010. márc. 17. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem 3 naponta használ katétert, csak általában 3 naponta tud vizelni. A katétert álalában olyankor használja amikor már nagyon nem bírja.
2010. márc. 17. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

eszem megáll,egy dokinak ennyi esze legyen!!!

már régen el kellett volna mennie egy urologoshoz,ez nem természetes...

2010. márc. 17. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja, szerintem is. Azt mondja nincs ideje (szerintem inákbb fél), aztán meg állandóan panaszkodik hogy mennyit szenved, meg hogy alig mer inni, mert még jobban fáj, eléggé idegesítő.

De engem az okai érdekelnének, hogy mitől lehet az ha valakinek nem tud ellazulni a hólyagfala, eléggé érdekes, még nem halottam ilyenről.

2010. márc. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!