Ne is foglalkozzak vele? Hétfő óta fulladozok (13/L) és azért vártam péntekig,hogy anyuval menjek el (mivel anya akkor ér rá),mert akkor a doki jobban elmagyaráz mindent ha jön anya is....!
Meg anyuval így beszéltük meg.És ma mondta,hogy nemtud eljönni velem holnap,mert elutaznak apuval.Nem is az a baj,hogy egyedül kell mennem,mert már mentem egyedül (azért is tudom,hogy mikor magyarázza el jobban a doki) csak az,hogy 1 hetet vártam,hogy elmennyek jó tudom ennél naggyobb bajom ne legyen az életembe de akkor is azért ez nekem elég sz*rul esett itt várok egy hetet ma meg mondja,hogy bocsi nem tudok menni.Ti mit gondoltok erről?
Mondjuk szerencsére nem vesztünk össze,de azért megjegyeztem neki,finoman :D. :(
(Bocsi,hogy ilyen kérdést teszek fel,de kíváncsi vagyok Ti mit reagálnátok ilyen helyzetben)
Hu, milyen anyukad van! Mi jott neki fontos kozbe eppen most? Hat megertem a felhaborodasodat. Mamad nem tudna veled elmenni vagy valaki mas?
Kicsikem ne haragudjal meg ram, oszinten nem akarlak megbantani, de nagyon sok a helyesirasi hiba ebbe a par sorba amit leirtal. Majd mindjart ki is javitom neked.
Csak azert gondolom hogy leirom, bar gondolom tudsz rola, mert ha mashova is irsz, bizony cikizni fognak vele.
Tenyleg nem akartalak megbantani, es jobbulast!
2. vagyok
Nekem is idegalapon jött ki az asztma. 19 évesen.
Azóta már kevésbé stresszes az életem.
Az elmúlt 8 évben mindössze 5ször kellett befújnom
Szóval ha asztmás is vagy se aggódj.
Simán kinőheted.
És nekem nagyon jó volt rá a Kalcium Sandose. ;)
Elmentem dokihoz most értem haza nemrég.
Hát most síni tudnék.A doki jók kiosztott miért pont most jöttem miért vártam egy hetet meg ilyenek utána felírt vagy 6 gyógyszert meg,hogy mit,hogy kell és mondhatom nagyon jó sok mindent megjegyeztem.Egy dolog amit nagyábból tudok azt,hogy puffoznom kell napi 3× úgy,hogy egy fújásnál kettőt kell fújnom.Egyépként KÉT OLDALI ERŐS BRONHITISZEM VAN.Egyépként szerintem azért is írtam,hogy sírni tudnék ,mert ma van a 13. születésnapom és egyedül ülök a gép előtt és írok nektek. :( Köszi a segítségeteket és a megértéseteket.A helyesírási hibákért bocsi csak már mentem volna aludni álmos voltam,de közbe írtatok és válaszolni szerettem volna Nektek.
úristen, szegény :( sajnálom
puffot még nekem is kellett használnom kezdetekkor... de aztán ettól egyre jobb lett
amúgy meg sok-sok Boldog szülinapot :) lesz ez jobb is
Anyukad mit szolt hozza? Nem nagyon foglalkoznak veled, ez nem igaz! Egy ekkora gyerek mint te es ilyen beteg es nem is veszik komolyan a szulei. Hu, te hamar felnosz azt hiszem, hiszen ugy intezed a dolgokat mint egy felnott! Ugyes vagy! Elhiszem hogy merges volt a doki.
Boldog szulinapot neked, es remelem ajandekot is kapsz am!:)))
Az orvoshoz mindig menjel csak el, es csinald amit mond esetleg fel is hivhatod telefonon ha nem tudod hogyan kell azt a sok gyogyszert bevenni, vagy ha valami gond lesz.
A szuleid hol vannak mar megint, mit csinalnak?
Hát anya azt mondta,hogy majd kiváltsuk a gyógyszereket.
Egyépként a szüleim próbálnak nekem mindent megadni még internetem is van csak sokat dolgoznak és rám már nincs idejük ami van idejük akkor meg pihennek vagy elmennek valahova ismerősökhöz tegnap is elmentek grillezni én meg egyedül szülinapoztam.De szeretnek engem.Meg ma jön Tatám ő egyedül él mert mamám meghalt és most vele leszek ilyenkor olyan jó látni az arcán a boldogságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!