Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék betegséget...

Hogyan tudnék betegséget előidézni?

Figyelt kérdés
nem akarok valahova elmenni és szeretném tudni hogyan lehetne előidézni hányást,hasmenést,lázt,ájulást vagy valamit.Bunkók ne válaszoljanak.Elég okom van rá hogy ilyet kéredzzek!!!!!!!!!!!
2009. jún. 11. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

Hát nem egy kulturált magatartásra utal, hogy a bármilyen alakú, itt megszólalók valamelyikét is "bunkó"-nak nevezd.Vagy magadból indultál ki?

Már sok ötletet kaptál.Én maradnék az őszinteségnél.A doki sem "bunkó".Ugye érted?

2009. jún. 11. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
egyél egy kis krétát az is okoz lázat
2009. jún. 12. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:

én soha nem lettem lázas, se a sós kávétól, se a krétától, pedig próbálkoztam velük.

menj el a háziorvosodhoz, hogy gyengének érzed magad, aztán erre hivatkozhatsz annál akit kerülsz. ne mérgezd magad semmivel, mert visszaütnek az ilyen dolgok.

2009. jún. 15. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Rám semmilyen hatással nincsenek a tejes italok + gyümölcs, egyszerre. :(
2009. jún. 16. 02:17
 15/15 anonim válasza:
100%
EZ bunkóság, de örülnöd kéne hogy nem fáj semmid.Hazudj innkább akkorát hogy csuhé de akkor sem csinálj magadnak semmit
2009. jún. 20. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!