Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék betegséget...

Hogyan tudnék betegséget előidézni?

Figyelt kérdés
nem akarok valahova elmenni és szeretném tudni hogyan lehetne előidézni hányást,hasmenést,lázt,ájulást vagy valamit.Bunkók ne válaszoljanak.Elég okom van rá hogy ilyet kéredzzek!!!!!!!!!!!
2009. jún. 11. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Paradicsomlé és tejeskávé egymás után. Egész délután a klotyón fogsz ülni :))))
2009. jún. 11. 14:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
És, ha csak mondanád, hogy hánytál és émelyeg a gyomrod? Az öklendezést akár el is játszhatnád. Esetleg, hogy ment a hasad is. Tuti nem fognak székletmintát vetetni veled, vagy annyira, hogy de?
2009. jún. 11. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Sós tea (nagyon sok sóval!), vigyázz a vesét megterheli. Belázasodhatsz tőle, esetleg hányást idéz elő. Utána (néhány óra múlva) igyál nagyon sok folyadékot, hogy átmosd vele a szervezeted, a veséket!
2009. jún. 11. 14:11
 4/15 anonim válasza:
70%
Érdekes kérdés!Szerintem egyél össze vissza mindent ami beléd fér(kicsivel többet).Egy jó kis gyomorrontás de tutira nem tudsz elmenni sehova.
2009. jún. 11. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább hivatkozz borzalmas migrénre.Annak nincs semmi kellemetlen mellékhatása mint wcfogság,ilyesmik.
2009. jún. 11. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Én is ilyen lógós vagyok, ha sokszor csinálod, rászoksz erre mint én és elmegy az életed egy érdekes irányba.

Menj be az ügyeletre, hogy fáj jobb oldalt a hasad, egy pár órára bennfogtak, kivizsgálni, és a laborod jó lesz, úgyhogy hamar ki is engednek. Én legtöbbször ezt csinálom.

2009. jún. 11. 14:22
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyen önmérgezést (a sok só az az), teleevést, nem javaslok, mert lehet később leszel rosszul tőle, és sokkal több ideig mint kéne. Vagy van a Hunyadi gyógyvíz, attól jó kis hasmenésed lehet, ha megiszol annyit amennyit javasol.
2009. jún. 11. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
Annak idején a suliban mindig azt mndták, ilyenkor krétát kell enni. Soha nem csináltam, de állítólag hatásos. (csak lehet többet ártasz vele, döntsd el)
2009. jún. 11. 14:28
 9/15 anonim válasza:
90%

Attól függ mit akarsz. Ha hasmenést, akkor tejes ital (tejeskávé, joghurt) meg valami nagyon rostos (paradicsomlé, narancslé). Ha hányni, akkor teába tegyél 1 kiskanál sót és két kiskanál szódabikarbónát, idd meg lassan, és szépen vissza is jön.

De ha nem nézik, inkább csak mondd azt, h már hánytál, és öklendezz hozzá a wécén, esetleg járkálj "elgyengülten", de ha nem muszály, ne kínozd magad.

2009. jún. 11. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
36%

MOndjuk szerezz irritábbilis bélszindrómát (valami bakteriális fertőzéstől) esetleg gyulladásos bélbetegséget, attól lesz hasmenésed, de évekig ám! Örülj neki, hülyegyerek, hogy nem vagy beteg!!!!!!!!!!!! Ne akard megbetegíteni magad, az ember sokszor magától is megbetegszik, minek még direkt előidézni...

Ha mindenáron lógni akarsz, MONDD AZT a háziorvosnak, hogy hasmenésed van (de ne okozz magadnak azzal, hogy minden szörnyűséhget össöeeszel, iszol! (Megfertőzöd magad, felborítod a bélflórádat, aztán lehet, egy életre úgy maradsz!) Nem tudja ellenőrizni!

Egyébként az igazat is bevallhatod. Van olyan orvos, amelyik megérti. Én anno egyszer kerek perec megmondtam, hogy besokalltam a sulival, pár napig otthon akarok maradni, és akkor hasmenést írt be.

2009. jún. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!