Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet, hogy jön a baba?

Lehet, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Az első babámat várom! A 27. hétben vagyok és már egy hete furcsa fájdalmat érzek a hasamban és a derekamban. De miután beveszek egy szem MagneB6-ot ez enyhülni kezd.

Félek, hogy valami nincs rendben, vagy talán jön a baba.

Nagyon korainak találnám ezt és pont ezért félek is. Vannak még konkrét jelei annak hogy megindul a szülés? Mert ezeken kívül mást nem tapasztaltam.

Remélem, hogy elég érthető amit kérdezni akarok.

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. márc. 14. 17:16
 1/4 anonim válasza:
Szerintem kérdd ki egy orvos véleményét.Nem megijeszteni akarlak, de egyik unokatestvérem anyukája meghalt terhesség közben, azért mert fájdalmat érzett a hasában, és kiderült, hogy koraszülés lett volna, de nem mentek orvoshoz.Így meghalt az anya, és a születendő gyereke is.Annyira sajnálom a kislányát, aki 5 évesen elvesztette anyukáját. :(
2012. márc. 14. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Huhh... Azért köszönöm a választ.

De a baba ugyan olyan aktív és ugyan úgy, ugyan abban az időközömként mozog. Reggel amikor felkelek, aztán olyan délután 4-5 között és amikor este zuhanyzok. De minden nap!

DE azért megfogadom a a tanácsod és mihamarabb elmegyek az orvosomhoz, csak sajnos most várnom kell a hosszú hétvége miatt... :S

2012. márc. 14. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne várj a hosszú hétvége miatt! Hormonra is szükséged lehet. Nekem a 28. héten született meg a kislánylom és görcsöket éreztem. Én még nyugtatót is kaptam és feküdnöm kellett nagyon szigorúan. Sokat kínlódtam vele amég felneveltem. Most 22 éves és még mindég sovány. A szeme pedig -7 dioptriás és nem műthető. Ilyen esetben a Nőgyógyászati Klinikára lehet bemenni.
2012. márc. 14. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Mihamarabb felkeresem a nőgyógyászom. Semmi esetre sem akarom veszélyeztetni a pici életét, vagy egészségét!
2012. márc. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!