Még fogadhat az orvos?
Nőgyógyászhoz nem kell beutaló.
Egyébként nálunk 18 éves kor után is maradhat a gyermekorvosnál aki akar, csodálkoztam is, de ő mondta.
AZ első vagyok.Nem nagyon érdekel hogy fizetik a TB-t vagy sem ,én is fizetem a TB-t és te is.Az sem tudok mit kezdeni hogy valaki nem teheti meg , most fogok ezért bűntudatot érezni mert megtehetem.Én jobban szeretem ha az az orvos normális áll hozzám.És nem pedig a "jöjjön" "menjen" szituáció van.Emellett magánrendeléseken az orvost tényleg érdekli a beteg véleménye és van választási lehetőség.Magánrendelésen az orvos egyenrangú félként kezeli a beteget.Nekem igenis megéri az a 8000 forint hogy normális ellátásban részesüljek.
Emellett nem kell sorban sem állni és időpontra van mindenki.Nem megy el az ember délelőttje míg órákat szobrozik az SZTK rendelésre várva.
Kérdező hogyha anyagilag megengedheted mindenképpen magánrendelésre menj.Elég sok érvet felhoztam hogy miért jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!