Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy mandulák...

Hogy néz ki egy mandulák nélküli száj? Nem találtam ilyet sehol a Google keresőben. Egy orvos első blikkre meg tudja állapítani, hogy van-e mandulája valakinek, vagy eltávolították?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Megtapogatja, vagy megnézi. Ő sem varázsló. Kívülről egy mandulák nélküli száj éppen úgy néz ki, mint egy mandulás. Honnan szedted ezt a marhaságot?
2012. márc. 11. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
:)))Persze,hogy meg,benéz a torkodba és látja nincs ott aminek lennie kéne.Ezt bárki megállapitja,doki se kell hozzá.És nem száj hanem torok .Normál esetben 2oldalt mandula szerű kinövés van,műtét után sima, semmi nincs.
2012. márc. 11. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy gondoltam, hogy kitátott szájnál látszódik-e első blikkre.
2012. márc. 11. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

2.-nak igaza van.

Nekem sincs mandulám - aminek nagyon örülök - és két oldalt nincs semmi, ebben nyilvánul meg.

2012. márc. 11. 15:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy nekem sincs semmi, pedig van mandulám. :D
2012. márc. 11. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig annak örülök, hogy megvan a mandulám, de így sem látszik semmi. Mellesleg az a jó dolog, ha valakinek megvan a mandulája, a vakbele, az összes foga, nem hullik a haja. Ahogy elkezdik szétszerelni az embert, az már nem olyan jó.
2012. márc. 12. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

Azért tudtommal a mandula hajlamos évente többször begyulladni. Olyankor legoptimálisabb esetben antibiotikum-kúrával megússzák, de lehet, hogy többet szenvednek vele.

Nálam ez mind elmarad.

Vakbelem sincs, és nincs meg az összes fogam se.

De úgy érzem, nem ezek miatt vagyok gyenge és beteges (sok-sok más e.ü. panasz).

Talán csak az eredetük, a kiváltó okuk a közös. De erről egy névtelen oldalon se szeretnék beszélni.

2012. márc. 13. 09:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindenesetre legalább nincs begyulladva, bedagadva a mandulánk így, hogy nem látszik semmi. :)
2012. márc. 13. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs meg a mandulám,de jobban szeretném,ha meglenne.Így nem a mandulám gyullad be,hanem a torkom és ez azóta rendszeresen, pedig már nagyon régen kivették, muszáj volt, nehezen vállaltam be!
2012. márc. 15. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha az én számba belenézne az orvos, biztos észrevenné, hogy van. Amióta dohányzom(4 éve) be van gyulladva az egyik :D
2012. márc. 15. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!