Vizeletminta, Vérvétel?
Figyelt kérdés
Régota nagyon fáj a gyomrom,körzeti orvosom szerint gyomorsavam van írt fel gyogyszereket de ennek ellenére se mulott el.Nem tudom hogy közrejátszik de 3hónapja egyáltalán nem menstruálok. Rengeteget stresszelek, körzeti orvosom adott beutalót vérvételre, nőgyogyászathoz vizeletmintát venni. Rettegeek elmenni ,ugyanis kisebb zürzavarodásba keveredtem fél éve elkeztem drogozni szüleim nem tudják de a vérvétel alapján vagy a vizeletminta ki fogja e mutatni ugye? Korrekt normális válaszokat köszönöm !2012. márc. 13. 22:50
1/5 anonim válasza:
most is drogozol még? elméletileg a drogot csak drogteszttel(ha kifejezetten erre vizsgálják) mutatják ki -amennyire tudom,nem vagyok eü-s,de ha van itt épp,akkor javítson ki- ) szal tudtommal azt nem mutatja ki sima vérvétel...
3/5 anonim válasza:
Mióta nem drogozol? Szerintem mutatnak majd eltérést az értékek, de ha pontosan nem nézetik azt is meg akkor nem hinném. Valószínűleg gyomorfekélyre gyanakszik. Mit használsz? Egyáltalán megéri neked ez? Nem papolni akarok csak kérdezem. Hány éves vagy? Valószínű a menstruációd is e miatt marad ki. De ha még 14-16 vagy akkor lehet semmi köze hozzá, csak azért kérdezem.
4/5 anonim válasza:
Vér értékeknél lehetnek eltérések, a vizeletből meg csak akkor mutatható ki, ha lenne erre irányuló vizsgálat. Egyébként érdekes, hogy nem küldtek el gyomortükrözésre..
5/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok, az elmúlt két hétben nem fogyastottam már. Abszolút tísztában vagyok vele .. :(
2012. márc. 14. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!