Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérvétel? Segítség!

Vérvétel? Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok,nem sokára megyek vérvételre,de el kéne egy kis nyugtatás...miután 3 éve eléggé elcseszték a vérvételem nem bírom:S Nagyon rosszul tudok lenni,elájulok, szédülök hányingerem van,remegek,nem bírom és most is nem sokára mennem kell és nem tudom,hogy nyugtassam magam,hogy ne ájuljak el vagy ne legyek rosszul:S

Tudtok valami jó tanácsot,hogy ne stresszeljek rá ennyire és ne legyek rosszul?

17/L

2012. febr. 29. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szólj a nővérnek, hogy rosszul szoktál lenni, le fognak akkor fektetni. Előtte igyál sok vizet, amúgy nem hiszem, hogy sokat nyugtat majd ez, de az ájulások legtöbbje pszichés eredetű, minimális mennyiségű vért vesznek csak le. Szóval nem kell pánikolni.
2012. febr. 29. 22:28
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Ne aggódj! Ugyanaz az orvos fogja venni a vért? Nem tudom elég szokatlan, hogy egy vérvételt elrontson.

De te ne aggódj. Ilyen ritkán szokott lenni. Bízz az orvosokban, nem hiába kapták meg a diplomát.

Ja és ne nézdd azt, ahogy beleszúrják a tűt a karodba, ha nem bírod.

Nyugodj meg nem lesz semmi baj. :)

Yupiter

2012. febr. 29. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen igen,eddig velem sose volt ilyen, nagyon jól bírtam,de mióta elég bénán vették le,nagyon ki vagyok és ájuldozok:S
2012. febr. 29. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Neeem teljesen másik doki lesz,de a tudattól vagyok rosszul(már nem érzem jól magam,hogy csak beszélek róla)és ahogy érzem hogy megszúr ott végem van és kavarog a gyomrom:S
2012. febr. 29. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne nézz oda! ha beléd szúrják nézz ki az ablakon nézd a tájat, stb.. tereld el a gondolataidat mire észbe kapsz már rég végeztek.
2012. febr. 29. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Szerencsére nekem nincsnek hasonló negativ élményeim vérvétellel kapcsolatban, (azok kívül, hogy négy évesen elájultam. xD)én is mindig tartottam kicsit a vérvételtől, elején remegtem stb.

Vérvételkor próbálj másra gondolni és nem oda nézni. Hidd el könnyebb lesz és pillanatok alatt vége is van. Sőt még nem is fáj.

Szóval ne aggódj, nem olyan szörnyű az. ;)

2012. febr. 29. 22:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen,megpróbálok nem rá stresszelni ennyire és nem erre figyelni,remélem menni fog,köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!