Vérvétel? Segítség!
Sziasztok,nem sokára megyek vérvételre,de el kéne egy kis nyugtatás...miután 3 éve eléggé elcseszték a vérvételem nem bírom:S Nagyon rosszul tudok lenni,elájulok, szédülök hányingerem van,remegek,nem bírom és most is nem sokára mennem kell és nem tudom,hogy nyugtassam magam,hogy ne ájuljak el vagy ne legyek rosszul:S
Tudtok valami jó tanácsot,hogy ne stresszeljek rá ennyire és ne legyek rosszul?
17/L
Szia!
Ne aggódj! Ugyanaz az orvos fogja venni a vért? Nem tudom elég szokatlan, hogy egy vérvételt elrontson.
De te ne aggódj. Ilyen ritkán szokott lenni. Bízz az orvosokban, nem hiába kapták meg a diplomát.
Ja és ne nézdd azt, ahogy beleszúrják a tűt a karodba, ha nem bírod.
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. :)
Yupiter
Ne aggódj! Szerencsére nekem nincsnek hasonló negativ élményeim vérvétellel kapcsolatban, (azok kívül, hogy négy évesen elájultam. xD)én is mindig tartottam kicsit a vérvételtől, elején remegtem stb.
Vérvételkor próbálj másra gondolni és nem oda nézni. Hidd el könnyebb lesz és pillanatok alatt vége is van. Sőt még nem is fáj.
Szóval ne aggódj, nem olyan szörnyű az. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!