11/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, köszi. De én nem is értem, nem is érzem, hogy savam lenne. Néha kaja után ha lehajolok, akkor jön fel az étel, de savat soha, vagy csak nagyon ritkán éreztem, pedig a tükrözés kimutatta. Igazából ami nagyon rossz, hogy citrusféléket nem ehetek, ihatok. Régen szoktam facsarni grapfruitot és paradicsomlevet (?), hát mindkettőtől majdnem elájultam, pedig csak egy kortyot ittam.
2012. márc. 13. 18:10
12/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
Nekm is voltak szívproblémáim, elmentem kivizsgálásra, csináltak EKG-t és semmi baja a szivemnek.
Köszi a linket, holnap elolvasom.
2012. márc. 13. 21:06
14/14 anonim válasza:
Nálam is csináltak, mint kiderült nem szíveredetűek voltak a panaszok, teljesen jó lett a kardiológiai leletem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!