Miért van, hogy hányingerem van a sörtől? Valahogy ki lehet kerülni?
Figyelt kérdés
ha csak beleiszok 1 kortyot már attól is hányingerem van..
nagyon zavaró, ha haverokkal bulizunk, vagy elmegyünk valahova, én nem tok inni.. csak üdítőt vagy vizet.. esetleg erősebbet.. de abból annyi :(
2009. jún. 10. 20:03
1/9 anonim válasza:
Igyál bort. A sört én is utálom.
2/9 anonim válasza:
A sör malátából készül. lehet h nem birja a gyomrod
3/9 anonim válasza:
Az én fiam is hányt a sörtől gyerekkorában,most meg jobban issza mint én. :)
4/9 anonim válasza:
Edzeni kell rá. Hmm, pedig de jó egy jó hideg sör. Szegény. Lehet ténlyeg valamely összetevőjét nem bírod.
5/9 A kérdező kommentje:
az utóíztől jön rám szerintem...
mert amíg iszom csak szimplán nem ízlik :) de utóíztől jön rám a róka
2009. jún. 10. 20:48
6/9 A kérdező kommentje:
csak tényleg annyira rosz, hogy minden haverom vedeli a sört, én meg ha csak beleiszok ... :(
2009. jún. 10. 20:49
7/9 anonim válasza:
Te meg igyal mast. Bort, vagy valami higitott eroset (vodkanarancs stb.).
8/9 anonim válasza:
rakj egy csipet sot a sorbe, attol kihabzik es nem fogsz bufizni es az utoizt is elveszi
9/9 A kérdező kommentje:
higított erőssel az a baj.. hogy azt szeretem.. de sört egyzserübben kiadják, és inkább mindenki sört vesz, mert olcsobb ^^ ha meg én veszek magamnak egy 1 üveg vodkát v akármit.. arra tuti rászáll mindenki és csak nekem nem marad :))
-----
sós trükköt majd kirpóbálom.. kösz
2009. jún. 10. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!