Mivan a torkommal? Sűrgős!
Menj el dokihoz!Szerintem igy ne menj suliba!Lehet be van gennyesedve vagy valami ilyesmi!
A neten találtam olyat hogy Torokviszketés egyenlő az allergiával!Szerintem mindenképp nézesd meg!
További kérdések...
Az én kérdésem a következő.Gyakran ébredek arra,hogy nagyon viszket a torkom de csak az egyik oldalon.Nagyon kellemetlen érzés de nem minden napos.Szeretném tudni,hogy okozhatja ezt a savas visszafolyás?Refluxos beteg vagyok,sokszor szenvedek ettől.A viszketés nagyon kellemetlen,szinte a fél arcom viszket róla. A választ előre is köszönöm.
2011-11-16 07:16
Dr. Plósz János válasza a reflux témában
A panasz nem típusos reflux-ra, a féloldaliság illetve a kisugárzás sem erre utal, bár még így sem kizárható (inkább allergiás vagy száraz nyálkahártya következményének tartanám). Ha mégis refluxos eredetű lenne, akkor dupla dózisú savcsökkentő (PPI) terápia hatására 3 hónapon belül javulást kell észlelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!