Miért van ez nálam a pisiléssel? (bőv lenn)
De nem is értem az egészet. Csak fekszek az ágyban, mert van olyan, hogy nem tudok/nem akarok még elaludni. Gondolkozok, elkalandozok a nap eseményei, vagy bármi máson, és akkor jön: iszonyú erős fájdalom! Csak hánykolódok az ágyban, múljon el, múljon el, a gyomrom fölött, vagy pont ott, kicsit mellette/alatta fájni szokott, nem a méhem körüli részen.
De még nagykorú sem vagyok, csak gyerek, tini... Egyébként van egy kisebb piros dudor OTT lenn... Tudjátok hol... Azt sem tudom miért van ott, menszesznél is, csak akkor nagyobb, de akkor is ha nincsen meg. Piros dudor, kicsivel erősebb folyás, ez kapcsolatban állhat a dologgal? A hasfájásról még nem, de a piros dudorról már szóltam anyunak... Félek, vmi bajom van, régebb óta van ez kb fél-háromnegyed éve, a hasfájás 1-1,5 éves kb.
Mi lehet ez? Gyerek vagyok még, nem nagyon értem: 12/L
miért nem szólsz a szüleidnek ?tudod néma gyereknek az anyja se érti a szavát:)
Mindenképp szólj és menjetek dokihoz!
Nem tudom, csak úgy félek szólni, tuti, hogy apu is meg öcsé is megtudná mi a bajom, meg van egy nővérem is, ő kedves aranyos, az apukám öcsém is az, de mégis olyan kínos lenne, ha már egész család tudná ezt... Mi van akkor ha az orvos férfi? Akkor mondjam el neki ezeket a tüneteket? Anya egyébként lehet visz gyerek-nőgyógyászhoz tavaszi szünetben a bizonyos "dudor" miatt... :'(
Olyan kínos ennyi idősen nőgyógyásznoz menni, és úgy félek, hogy valami bajom, van, meg méghozzá hasam is fáj, minden napon, suliban is nagyon sokszor, ülök, fekszek,állok mindenhogy! Olyan különös ez a fájdalom! Nem tudom miért nem merek szólni... :'(
Szóltam, azt mondta a dudorra: szerinte csak a menszesznél, vagy a hasonló időszaknál megduzzadnak a nyálkahártyák és annyi.
Arról meg, hogy a punim fáj, azt mondta, hogy nem gondolok e szex dolgokra? (néztem :O... csak régebben volt olyan, hogy gondoltam ilyenekre, d mostmár egyre kevesebbet)
Mondom mostanában nem nagyon, csak régebben volt. Erre azt mondta, valami olyasmit, hogy, ha túl sokat gondolok ilyenekre, akkor a szex gondolatától, a punim fájni tud. Ennyi. Lehet, hogy tavaszi szünetben megyünk orvoshoz, de még nem tudom. Azt mondta még, hogy lehet allergiás vagyok valamilyen tusfürdőre. Szerintetek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!