Miért nem javul az aranyerem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és aranyerem van.2 hete! Csak a családom tud róla, mert szerintem elég ciki!:$ Naponta kétszer bekenem repanorral, de nem használ.A műtéttől meg félek...Már megpróbáltam "visszanyomni", akkor egy kis ideig jobb, de kb 10 perc után újra fáj!:( Mit csináljak?2012. márc. 10. 11:17
1/4 anonim válasza:
Ne nyomogasd! Sétálni kell sokat, és minél kevesebbet ülni. Egyébként meg ha nem használ a gyógyszer, úgyis műtét lesz belőle, de egy ismerősömnek már csinálták és azt mondta, semmiség.
2/4 anonim válasza:
Próbáljál ki más kenőcsöt is, esetleg kúpot, nem lehet az olyan nagy, hogy ne hozza rendbe. Egyél sok almát, hogy a székletedet lazítsa, mert, ha az nagyon kemény akkor kenheted akár milyen kenőccsel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igen, akkor majd elmegyek valahova. A műtét az biztos nem..!félek!Inkább még eszek almát is.(pedig nem nagyon szeretem)És majd meglátom mi lesz.:D
2012. márc. 10. 13:56
4/4 anonim válasza:
Nekem a Mastu kúp segített.
Fontos, hogy tartsd nagyon tisztán, minden székelés után mosd át langyos vízzel. Figyelj arra, hogy ne ülj le hideg helyre. Kamillás ülőfürdő is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!