Szerintetek hajlamos lehetek a trombózisra?
Van pár kisebb ciszta a petefészkemben, emiatt nagyon fájdalmas a menzeszem. A nőgyógyászom írt fel fogamzásgátló tablettát.
De a gond az, hogy Leiden-mutációs vizsgálatom csak április közepe táján lesz, mert most valami gond van a laborban és nem tudnak ilyet csinálni...
Szóval elkezdeném szedni a tablettát, csak nagyon félek a trombózistól :(
Leírom a szüleim életmódját, nekik még soha sem volt trombózisuk: mind a ketten 110 kg körüliek, 40-50 évesek, 20 éve cigiznek, nem mozognak semmit sem, magas a vérnyomásuk.
Én jelenleg 98 kg vagyok, hetente 3x biciklizek 40 percet (+ha lekésem a buszt, 20 perc séta:P), nem cigizek, nem magas a vérnyomásom sem.
Ha nekik nem volt még soha, szerintetek mennyire esélyes, hogy nekem lesz a tablettától?
17/L
Nem tudom, mit értetlenkedsz. Bizony van, hogy az adott labor, ahova elküldik a mintát, nem tudja megvizsgálni, mert éppen nincs hozzá valami segédanyag. Pl elfogyott, nem kaptak, stb.
Én a magam részéről inkább azon gondolkodom, hogy 17 éves lány és 98 kg.
Ez maga a probléma gyökere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!