Cypromix! Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Már évek óta,kb.12 éves korom óta szőrös vagyok,de olyan helyeken is ahol nem igazán kéne(comb,has,hát,mell),régebben pattanásokkal is küzdtem,ma már kevés van,viszont a bőröm,és a hajam ugyanolyan zsíros.Fogyni is nehezebben fogyok.Ha megkérem a nőgyógyászt,hogy írjon fel Cypromixet,fel fogja írni?
18/L
2012. márc. 7. 22:05
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem nem használt a bőrömre egyáltalán. Fogyózni nem fogyóztam, úgyhogy azt nem tudom arra mennyire jó.
2/2 anonim válasza:
Alapvetően a Cypromix egy antiandrogén gyógyszer, azaz csökkenti a tesztoszterontermelést, ami ezekért a kellemetlen tünetekért felelős.
A probléma az vele, hogy rövid távon alkalmazható, és sok esetben sajnos az abbahagyás után még rosszabba lesznek a tünetek, mint előtte voltak.
Egyébként szerintem felírni felírja, ha kéred, csak nem tudom mennyire jársz vele jól.
Talán inkább egy kivizsgálás kellene, hogy mi is a problémád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!