Próbáltad már drogot?
na szal lenne pár kérdésem:
1.Próbátad már a drogot?
2.Tervezed hogy kipróbálod?
3.Ha rendszeresen csinálod,akkor pontosan hány éve,hónapja?
4.Mi a véleményed a fűről?
Próbáltam füvet, extasyt, speedet és rush-t.
Kezdem: A fű nekem sz@r volt, mert mindig hánytam tőle.
Extasy: király volt..láttam tőle kardfogú tigrist :D
Speed: semmi extra azon kívül, hogy nem aludtam egy napig tőle.
Rush: legális tudom, de attól nekem nagyon bejött. Csak kár,hogy rövid ideig tart.
Ezekhez hozzátenném, hogy egy éve már nem drogoztam,ezeket csak egyszer próbáltam ki. (kivéve a füvet). Számomra egyik sem nyújtott akkora élvezetet, hogy azt mondjam "kell még". Szóval próbát megérte, jó volt, de elég is volt. A kíváncsiságomat kielégítette.
20/L
1. nem
2. egyelőre semmiképp,aztán kitudja mit hoz a jövő
3. ---
4. ---
1én sem tudtam a speedtől aludni:D
2már megvolt:D de gyúrok vmi keménybbre.(extasy)
3nem drogozok rendszeresen és nem is szeretnék csak néha amikor úgy tartja kedvem és a pénztárcám se üres
4.a fű az egy nagyon jó dolog legalizálni kellene:)
Ha arra gondolsz, kábítószert próbált-e már a nép: én még nem próbáltam, és nem is akarom.
a fű is ártalmas, van olyan anyag benne, ami nem tud kiürülni és az agy idegsejtjeiben marad...
amúgy drogot fogyasztok: kávé, tea, alkohol (cigizni nem cigizek) Ugyanis ezek is drogoknak számítanak, legális drogoknak hívják őket...
Füvezek
Tervezem továbbra is, mert megnyugtat
Másfél éve
Szeretem. x]
A füvön kívül 3-4x heroinoztam is
"4.a fű az egy nagyon jó dolog legalizálni kellene:)"
Még nincs elég hülye...nem elég az alkoholista...drogos is kell az utcára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!