Ha gyógyszerszagút büfögök elég gyakran az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Epekőre és vesekőre szedek gyógyszereket, meg asztmára is.
Rowachol szagát érzem szerintem, ami még annyira nem zavarna, de szerintem nagyon egészségtelen.
Azon kívül, hogy menjen vissza az orvosomhoz, tudtok erről mondani valamit, hogy ezt mi okozhatja? Sok gyógyszert szedek de azon kívül? Mert attól még nem kéne.
Majd az orvosomhoz is kinézek, bár egy 0, úgy is szarni fog a fejemre, azért érdeklődőm itt
2012. márc. 6. 22:20
1/2 anonim válasza:
Bizony vannak gyógyszerek, amiknek az illatát visszaérezni.
Én is szedek ilyent. Pl Rowatinex. Vesekő-hajtó természetes anyag. ( sárga bogyó) Még csak nem is kellemetlen...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, most megnyugtattál és is ilyet szedek, meg a rowacholt. Lehet hogy ez okozza, akkor ez természetes :)
2012. márc. 6. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!