Bőrkeményedések vannak a lábamon és nagyon utálom őket. Hogyan lehetne eltüntetni ezeket? Ha áztatom, utána reszelem és bekenem krémmel jobb lesz? Vagy muszáj pedikűröshöz menni? :S
Az áztatás, majd reszelés szerintem helyén való, én így szoktam megoldani ezt.
Régebben volt egy kis éles késem, akkor a nagyon rossz részekről picit levágtam, de ez macerás volt, és kb. harmadjára jöttem bele, hogy ne vágjak a húsba. Szóval akkor én még úgymond körbe faragtam, és ezután áztattam, majd lereszeltem. Ez hamarabb kész volt, és tartósabb. Csak tényleg picit időigényes, és veszélyes is lehet!
Lehet, hogy a pedikűrös jobban megtudná, de lévén pasi vagyok, ezért bennem van a büszkeség, ami lehet hülyeség, de akkor ez van, és kész! (=
Köszönöm a tippeket, kipróbálom majd őket. :) Egyébként annyira nem vastag, csak bennem vana kényszerképzet, hogy mi van, ha belereszelek oda, ahova nem kéne?:S
Én nő vagyok, de így sem bíznám pedikűrösre. A lábam nekem valahogy egy olyan testrészem, amit nem szeretem ha más is macerál. :)
A Neutrogena lábkrém 10% Ureával felpuhitja a bőrkeményedéseket, bár gyakran kell használni. Eleinte naponta, később csak kétszer egy héten, lábmosás és szárazra törlés után. Az ára 1300-1600 Ft között van.
Könnyebben leszedhető a keméy elhalt bőr, és utánna nem szarusodik el olyan gyorsan és nagy területen, illetve vékonyabb rétegű lesz. Mint a bébik talpa!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!