Barátnőm alvás zavarára Cataflamot szed. Ez hosszútávon ugye nem jó?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ettől könnyebben elalszik, de nem hinném, hogy jót tenne..2012. febr. 28. 21:58
1/8 anonim válasza:
Tényleg nem is tesz jót... Vegyen be helyette Valeriánát és húzzon el pszichológushoz.
2/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy fájdalom csillapító.... még rövid távon sem tesz jót!
Valóban kapható a gyógyszertárakban olyan szer, amely nem vényköteles, és adott tünetre való.
3/8 anonim válasza:
Cataflam alvászavarra?? Ez marhaság.
4/8 anonim válasza:
A Cataflam koffeint tartalmaz(mint a legtöbb fájdalom csillapító). Ettől biztosan nem alszik el könnyebben csak ő képzeli be magának.
5/8 anonim válasza:
Baromira nem jó, nem arra való.
6/8 A kérdező kommentje:
Energiaital meg kávé után is eltud aludni.
Egyébként nem tudom mit tartalmaz a cataflám, ő mondta, hogy hamarabb elalszik tőle és hogy mélyebben alszik.
2012. febr. 29. 14:54
7/8 A kérdező kommentje:
Napközben tud elaludni a kávétól meg az energiaitaltól.* Este nem.
2012. febr. 29. 15:17
8/8 anonim válasza:
Én is mélyebben alszom tőle, nem teljesen hülyeség, bár engem két algopirin is totál kiüt (akkor figyeltem meg, mikor fájdalomcsillapítóként szedtem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!