Mitől lehet ez? És mit tegyek ellene? Teljesen megkeseríti az életem.
Figyelt kérdés
Az a problémám , hogy ha alkoholt iszom , elég egy korty is akkor néhány óra múlva érzem , hogy fel vagyok puffadva , pukiznom kell .. és aztán a megy a hasam is :( Ez persze azért nagyon gáz - mert nem tudok elmenni normálisan bulizni , nem aludhatok ott buli után senkinél mert teljesen fáj már akkora a gyomrom .. és már nagyon el vagyok keseredve .. mit lehetne ez ellen tenni ? Próbálkoztam azzal is hogy előtte bevettem espumisant .. de nem sokat ért :(2012. febr. 28. 17:32
1/4 anonim válasza:
Bulizni lehet alkohol NÉLKÜL is, ne igyál szeszt és akkor nincs semmi bajod.
2/4 anonim válasza:
Te kis buta, hany eves vagy?
Tudod mi keseriti meg igazan az ember eletet? Az alkohol! Es sajnos nemcsak annak az eletet, aki issza, hanem a kornyezete, csaladja eletet is.
Valoszinuleg valami allergiad van, kerdezz ra az orvosnal.
Amugy en nem eroltetnem, mert hidd el, nagyon hamar hozza lehet szokni es utana egyre tobbet fogsz birni es a vegen eszre sem veszed es raszoktal. Az alkohol, ugyanugy mint a kave, cigi vagy a koko, fuggoseget tud okozni es a rabja leszel :(
3/4 A kérdező kommentje:
Jesszus .. egyáltalán nem vagyok függő .. alig iszom alkoholt ! 25 éves vagyok :) Nem is az a bajom , hogy nem ihatok alkoholt , de azért vannak olyan helyzetek amikor egy kortyot megiszok ( pl koccintás ) !Nem dohányzom , nem kávézom , nem vagyok alkoholista !
2012. febr. 29. 14:19
4/4 anonim válasza:
Miert kaptad fel a vizet? Senki nem allitotta, hogy alkoholista lennel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!