Asszimetrikus a testem?!
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nagyobb minden testrészem a jobb oldalon? tetőtől talpig.. Mi lehet az oka? Valamiért nem nőtt meg? Talán közrejátszik az is hogy gerincferdülésem van a jobb oldalra meg mikor születtem farfekvéses voltam és a csípőmmel is gondok voltak? Vagy helytelen táplálkozás? Hirtelen növés? Ami a legjobban zavar, hogy az arcom is ilyen!! Tiszta asszimetrikus és nagyon zavaró :S Tavaly vettem észre és azt látom hogy csak a jobb oldalon növekszik a csont:O Ilyen lehetséges?
Vagy az arcra nem hat ki? Valami olyat is hallottam hogy a gerinctől kihathat mivel az a nyakra is hat. Még a bőr is húsosabb a jobb oldalt. Köszönöm előre is.
2012. febr. 24. 15:55
1/1 anonim válasza:
Okozhatja a gerincferdülés, de hogy az arcodon lévő ferdeséget szerintem nem amiatt van. Egyszerűen csak így születtél. Senkinek sem egyforma a két arcfele, csak van, akinek szinte észrevehetetlen a különbség, van akinek meg jól látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!