Hogy szoktátok a fületeket tisztítani? Mármint úgy értem, hogy én ugy tudom hogy nem lehet nagyon belülről is kitisztítani mert csak ártasz és csak kívülről.
Figyelt kérdés
Na de akkor belül hogy tisztítom meg a fülzsírt?2009. jún. 6. 09:58
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a fülgyertyát, a gyógyszertárakból szerezheted be. Nekem segített.
2/2 A kérdező kommentje:
Most néztem róla infót, de nekem nincs bajom vele, jól hallok semmi ilyen probléma nincs kivéve egy valami: néha a bal fülem zúg, sokszor elég erőteljesen...ezt mivel lehet megoldani?háziorvosom azt mondta még tavaly hogy b12 vitamin...szerintetek?valakinek volt már ilyen problémája?de nem ez miatt irtam ki, hanem hogy alapjáraton hogy"kell " tisztitani. Csak a peremét vagy belülről is ezért irtam hogy én ugy tudom hogy belülről nem szabad mert csak jobban belenyomod a fülzsírt meg árt is.Ez igaz?ezt akarom megtudni. Azért kösz a választ!:)
2009. jún. 6. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!