Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy maradhattam életben?

Hogy maradhattam életben?

Figyelt kérdés
3 éve nagyon berúgtam, megittam 5 dl tequilat tisztán, 2 dl fehér rumot, 1 pohár pezsgőt és csomó mást, amire én nem emlékszem, de mások mondták. A véralkoholszintem 5,77 ezrelék volt. Azt olvastam, hogy 5 ezrelék felett az esetek 90%-ban biztos halál, de már 3,5től is kóma, légzésmegállás van. Én meg aludtam 6 órát, még detoxban sem voltam - igaz, utána 2 napig felkelni nem tudtam az ágyból macskajaj miatt, nagyon égett a pokol, de ennyi. Hogy élhettem ezt túl? Kezdjek el hálálkodni, vagy mi? :D
2012. febr. 21. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
5,77-tel hazaküldött az orvos?!?
2012. febr. 21. 20:37
 2/4 anonim válasza:
És mivel mérték a véralkohol szintedet? Gondolom valami gagyibb szájfújós vacakkal... Mert annak 1-2 ezrelék eltérései alapból vannak, főleg ha még valami netről is lett rendelve party kellékként...
2012. febr. 21. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mivel mérték. SZTK-ban voltam.. annyit mondott, hogy "ííí, kicsit magas" :D
2012. febr. 21. 20:40
 4/4 anonim válasza:
főleg ha még valami netről rendelt party kellék*
2012. febr. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!