170 cm és 53 kg. ez normálisnak számít?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 18:11
1/9 anonim válasza:
szerintem fogyhatnál mert nagyon kövér vagy...
2/9 A kérdező kommentje:
kössz bmeg
pont ez a bajom hogy nem tudok hízni erre te ideiród ezt irónikusan
az lenne eleve a kérdésem nem e túl sovány
hülyegyerek...
2009. jún. 5. 18:16
3/9 anonim válasza:
Ehhez a testmagassághoz szerintem kevés az 53 kg (nem a divat, hanem egészség szempontjából)
4/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is ez a bajom,h nem tudok hízni,pedig többet eszek(és imádok is enni)mint bárki más a környezetemben,mindíg éhes vagyok...170cm vok és 46kg:S(20 évesen)az elmúlt egy évben fogytam ennyit pedig többet eszek mint valaha(bár előtte is csak 54kg körül vtam)...bár nálam sajnos anyagcsere betegség lehet a háttérben...engem "csak" az idegesít h elég baj ez nekem de még a környezetem is azzal piszkál h "aki eszik ,hízik..."persze,ide gondolnám a "b"-betűs szót,amit te is írtál:D...mert minden ilyen egyszerű és törvényszerű egyesek szerint...te vagy ezt örökölted v gyors az anyagcserét v esetleg vmi nem ok(bár ez utóbbi az én esetemben nem csak a kis testsúlyban nyilvánul meg,nyugi)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi :) amúgy nekem is mindig mondogatják hogy jaj egyél már többet pedig abszolúlt nem eszek keveset. egyszerűen nem birok hízni :S
2009. jún. 5. 23:31
6/9 anonim válasza:
Szerintem kevés. Nagyjából 5-6 kilót kéne magadra szedned, de persze nem mindegy, hogy csak a csontállományod nem eléggé tömör és azért vagy 53 kg, de amúgy normális az alakod, vagy soványnak is nézel ki...
7/9 anonim válasza:
szerintem ez a tökéletes:) én 171 cm 53 kg vagyok és modellkedéssel sznék foglalkozni, több fotós is megkeresett már és az utcán is szólított már le fotós, amúgy én nem vagyok hajszálvékony hanem pont jó, formás, de mégis vékony. én is sokat eszek de gyors az anyagcserém és ennek örülök is:)) semmi pénzért nem híznék. ne aggódj ezen, sokan irigyelnének ilyen testsúlyért.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi:) ennek örülök :D nekem is nagyon gyors az anyagcserém azért nem hízok :)
2009. jún. 15. 06:46
9/9 anonim válasza:
Szia! én 173 cm vagyok, és 65 kiló.. nem avgyok kövér, inkább izom meg csonti:) amúgy 14/L.
Szerintem nem baj, ha vékony vagy, mert hízni nem kell, csak étkezz egészségesen.. Úgyértem, ne kezdj el napi öt tábla csokit enni, mert attólmég hogy hízlal, és neked pont ez kell, nem egészséges.. Egyél úgy és annyit mint más, meg ahogy jólesik, szerintem akkor minden oké lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!