Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szorít a mellkasom. Menjek...

Szorít a mellkasom. Menjek megint orvoshoz?

Figyelt kérdés

2-3 hete ugyanez volt de nem szóltam senkinek csak pár nap után. Anyám elküldött az orvoshoz az meg küldött egy csomó helyre. Kórházban voltam 3 napig de nem volt semmi. Ma megint elkezdte. Menjek orvoshoz vagy felesleges?

Amúgy sportolok is. Régebben sokat úsztam de már focizok.

15/F

2012. febr. 20. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
EKG-d volt amikor szorított a mellkasod?
2012. febr. 20. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt
2012. febr. 20. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha voltál három napig kórházban,akkor ott gondolom,amikor panaszkodtál a mellkasi szorításról,akkor kapcsoltak rád EKG-t.(ezt csak feltételezem,tévedek?)

Az,hogy menjél-e orvoshoz,kérdezni is felesleges,igen.Legkésőbb holnap.Ma már azért nem ajánlom(hacsak nem súlyosbodik a panaszod),mert munkaidő után vagyunk vastagon,lassan kezdődik minden kórházban az éjszakai ügyelet,ezen pedig max.akkor foglalkoznak veled,ha infarktust kapsz.De holnap a kórházban kezdj és csináltass újra EKG-t.

2012. febr. 20. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Több, mint egy évig voltak ilyen panaszaim, szivpanasznak véltem. Voltam kardiológián, nem találtak semmit, végül a háziorvos annyiban hagyta. Sajnos nagyon sokára én jöttem rá egy műsort látva, hogy gyomorpanaszok is okozhatják a mellkasi szoritást (sok sav, reflux, idegesség).

Vizsgáltak ilyen irányban is?

2012. febr. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!