Szorít a mellkasom. Menjek megint orvoshoz?
2-3 hete ugyanez volt de nem szóltam senkinek csak pár nap után. Anyám elküldött az orvoshoz az meg küldött egy csomó helyre. Kórházban voltam 3 napig de nem volt semmi. Ma megint elkezdte. Menjek orvoshoz vagy felesleges?
Amúgy sportolok is. Régebben sokat úsztam de már focizok.
15/F
Ha voltál három napig kórházban,akkor ott gondolom,amikor panaszkodtál a mellkasi szorításról,akkor kapcsoltak rád EKG-t.(ezt csak feltételezem,tévedek?)
Az,hogy menjél-e orvoshoz,kérdezni is felesleges,igen.Legkésőbb holnap.Ma már azért nem ajánlom(hacsak nem súlyosbodik a panaszod),mert munkaidő után vagyunk vastagon,lassan kezdődik minden kórházban az éjszakai ügyelet,ezen pedig max.akkor foglalkoznak veled,ha infarktust kapsz.De holnap a kórházban kezdj és csináltass újra EKG-t.
Több, mint egy évig voltak ilyen panaszaim, szivpanasznak véltem. Voltam kardiológián, nem találtak semmit, végül a háziorvos annyiban hagyta. Sajnos nagyon sokára én jöttem rá egy műsort látva, hogy gyomorpanaszok is okozhatják a mellkasi szoritást (sok sav, reflux, idegesség).
Vizsgáltak ilyen irányban is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!