Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire veszélyes az, ha...

Mennyire veszélyes az, ha lázas vagyok és fáj a mellkasom, ha köhögök, de nem szeretnék orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Lehet H1N1, nem tudom... Nem akarok elmenni a házidokihoz, mert itt nálunk kb. semmit se ér.

Most 2. napja vagyok lázas, max. 38.5°

Iszom a grapefruit cseppjeimet, aspirin c-t... Gőzölögtetek kammilával+inhalálozós cseppel.

Szerintetek túl esek rajta vagy mindenképp doki?

2009. dec. 11. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
DOKI
2009. dec. 11. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Én nem kockáztatnék,szerintem menj orvoshoz minél előbb! Jobbulást!!! :)
2009. dec. 11. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha erős az immunrendszered, akkor doki nélkül is meg lehet gyógyulni. A lázad ne vidd 38°C alá, egyél fokhagymát, pihenj sokat és igyál meg napi min. 1 l meleg teát (de ne cukorral).
2009. dec. 11. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
testvérem még lázas sem volt,csak eleinte fájdogált a háta. Aztán egy nap múlva már vért köhögött! Tüdőgyulladás. Kórház. Menj orvoshoz!
2009. dec. 12. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok híve az orvoshoz járkálásnak és a gyógyszereknek de egy influenza kezelés nélkül nagyon komoly is lehet... Én mindenképp orvoshoz mennék.
2009. dec. 14. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Unom a h1n1-et. Ez csak maszlag. Lehet hogy néhány embert komolyan megbetegített, de a bakteriális fertőzések sokkal veszélyesebbek lehetnek. A legtöbb tüdőgyulladás bakteriális eredetű, az is ugyanolyan tünetekkel jár (láz, fájdalom,stb) és ezek is nagyon veszélyessé tudnak válni. Én a helyedben nem kockáztatnék. Menj orvoshoz, és "állj a sarkadra".
2009. dec. 15. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!