Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehettem rosszul ma? :O

Mitől lehettem rosszul ma? :O

Figyelt kérdés

Bejárós vagyok, minden nap busszal megyek suliba. Álltam a buszon, és egyszer csak azt éreztem hogy nehezen tudok levegőt venni, bedugult a fülem, elkezdett sötétedni minden, és innen már nem emlékszem semmire mert elszédültem :O ...

Mi történhetett Velem? Eddig még soha nem volt ilyen...

16/L

2012. febr. 14. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Vérnyomás ingadozásra, vagy vércukorszint ingadozásra utalhat. Ettél-e mielőtt elindultál? Ha igen, akkor mit? Nem álltál-e sokat kint a hidegben, míg vártad a buszt? Nem volt nagyon meleg a buszon? Megfelelő-e a korodnak az étkezésed? Valami oka bizonyára van, mert senki nem lesz rosszul ok nélkül. Fiatal lány vagy, nem lehetséges, hogy várandós vagy? Nem azért, de minden lehetőséget meg kell nézni. Bármitől megtörténhetett.
2012. febr. 14. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát, ettem egy pirítóst indulás előtt... és egy olyan 10 percet várakoztam...

Várandós biztos nem vagyok:D

2012. febr. 14. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, ha azóta jól vagy, akkor attól lehetett, hogy álltál a hidegben, aztán felszálltál a meleg buszra és a két hőmérséklet közti nagy különbség válthatta ki. Álltál a buszon? Gondolom ki is lengtél egy kicsit erre a pirítós is megmozdult a gyomrodban(főleg ha egy kis fokhagymát is kentél rá-:))))úgyhogy minden adott volt egy kis reggeli rosszulléthez. Amennyiben egyszeri esetről van szó nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, de ha megismétlődik, akkor járj utána, hogy mi válthatja ki. Szia!
2012. febr. 14. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszikee :))
2012. febr. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!