Szimpla székrekedés, vagy aranyér? Mi a megoldás?
Üdv, 22 éves férfi vagyok. 185 cm, 95kg tehát azért van rajtam némi felesleg. Na most, segítségre lenne szükségem, illetve tanácsra! :S
Az van, hogy székeléskor ha leülök, ki jön aminek ki kell jönnie (változó mennyiségben). Ugyanakkor nem tudom, hogy ez lehet-e székrekedés, mert székelés után ha felállok ugyan úgy egy nyomó/feszítő érzést érzek a beleimben mint előtte. Ez az érzés nem múlik el.. és ez az ami nagyon zavar. A székletemet nem vizsgáltam mert egyből vízbe pottyanós WC-nk van, viszont a papír időközönként véres!! Ezért félek az aranyér lehetőségétől.
Tehát, van olyan székrekedés, hogy az "eleje" kijön szépen, a "vége" pedig megreked? És nyomó feszítő érzés marad a belekben utána? És, hogy lehet ilyen sima székrekedéstől véres a széklet/vagy reped fel a belem oldala, vagy ez mindenképpen aranyérre utal?
Házi orvos és belgyógyászat gondolom erősen ajánlott?! Igaz? :S
Légyszi írjátok le, ha tapasztaltatok hasonlókat és hogyan sikerült orvosolni a problémát.
Jobban örültem volna ha 10-ből 10 ember azt mondja, hogy áá ez még nem vészes, majd elmúlik. :P
Egyébként anyám belgyógyász... milyen ciki lesz neki elmondani.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!