Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valaki akinek korábban...

Van valaki akinek korábban sokszor volt herpesze (száj) és pár év múlva abszolút nem jön elő neki?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy az évek múlásával "kinőhető"-e a dolog. Nekem elég sokszor van sajnos, és jó lenne ha elmúlna valahogy bár tudom, hogy ha egyszer a szervezetbe bekerül, onnan nincs kiút :(

2012. febr. 12. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem tizenéves koromban rengeteg volt, mostmár max. évente egyszer, akkor sem vészes, és csak más betegségeket kísér.
2012. febr. 12. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Bíztató :)

Egyébként régebben, 12-14 évesen nekem is nagyon sokszor volt, most ritkábban, de azért egy évben 1x lenne optimális :) max! :)

2012. febr. 12. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

én szerencsére kinőttem! :)

mondjuk most 10 év után megint kijött és éppen kínlódok vele :/

2012. febr. 14. 19:39
 4/9 anonim válasza:
használj homeopátiás készítményt rá :)
2012. febr. 18. 09:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert az tényleg jó? Ajánlották már nekem bőrallergiára is, de annyira nem vagyok otthon a témában. Kicsit írnál róla bővebben mit takar?
2012. febr. 19. 14:23
 6/9 anonim válasza:
igen, elvileg mindenre használ. ennek az a lényege hogy nem gyógyszer, hanem egészségesebb és nem tartalmaz annyi káros cuccot mint a gyári gyógyszerek. nemtudom hogy vény nélkül lehet e őket kapni, de szerintem lehet. nekem 1 éve minden hónapban kijött a herpeszem, aztán anyu elment a patikába, mondta hogy adjanak valami homeopátiás készítményt herpeszre. azokat beszedtem. ilyen pici édes bogyók voltak, pár hónap alatt el is fogyott az összes. és egyre ritkábban lett herpeszem, egy idő után meg már egyáltalán nem. de egyébként sokféle betegségre vannak ilyen homeopátiás készítmények, és nagyon sok embert ismerek, akik esküsznek rá :)
2012. márc. 7. 21:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem van bőrallergiám és arra is ajánlották. AZt mondták ilyen cukorka féle gyógyszer és nagyon olcsó. Lehet megpróbálkozok vele, bajom nem lehet belőle. Te mennyiért vetted kb amit említettél?
2012. márc. 20. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ha neten megtalálod a nevét, akkor belinkelnéd a gyógyszert? Köszönöm!!
2012. márc. 20. 09:49
 9/9 anonim válasza:
még nem találtam meg, de rajta vagyok az ügyön :) amúgy nem tudom, most mennyibe kerülnek, de biztos tényleg olcsók! megéri :)
2012. ápr. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!