Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MI lehet ez? Bővebben alul!

MI lehet ez? Bővebben alul!

Figyelt kérdés
Már régebben is volt, hogy felköhögtem kis, mogyoróra hasonlító valamit. Puha, nagyon büdös krém színű és úgy néz ki mint összetört mogyoró darabkák, puha... Mostanában elég gyakran felköhögöm, és néha csak úgy magától irritálja a torkom ez a valami, ameddig fel nem köhögöm. Nemrég vettem észre, hogy a számban oldalt van mindkét oldalon a nyelvcsap környékén kis "üregek" vanna...és ezekből jön elő az a valami...ha kapargatom, nyomkodom akkor többnyire mindig jön ki belőle. Megtudná vki mondani, hogy mik ezek? Esetleg forduljak vele orvoshoz?
2011. nov. 22. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell vele orvoshoz fordulnod a szádban lévő lepedék gyűlik össze.
2011. nov. 22. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez csak nem normális,szóval egy dokinak csak megmutatnám.
2011. nov. 22. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:
koszi :D ahhh de nagyon zavar meg ha otthol vagyok akkor meg elmegy mert felkohogom/kiszedem vhogy de ha mashol vaok..nincs ra vmi megoldas vagy vmi? xD tudom ez hulye kerdes...de most megneztem jobban es kb. 1-1,5 cm mely "járat" van oldalt es ha korulotte nyomom akkor jon elo...xS
2011. nov. 22. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Jaj,ez nagyon szarul hangzik.Valami gyulladás lehet? Fáj is?Mióta van ez?

2011. nov. 22. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:
mar kiskorom ota felkohogtem kis darabkakat de csak havonta 1x maximum..de mostanaba eleg gyakran szinte minden 2: nap..:S
2011. nov. 22. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:
nem faj egyaltalan..csak zavar....mert szuro erzes irritalo....a torkomat...
2011. nov. 22. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál...mandulaműtét lesz belőle...a jobb mandulámon lyukak vannak és abban gyűlik fel a genny és a kajamaradék..és az az a sárgás vmi...
2011. dec. 2. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!