Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogyásra tipp? 13/l

Fogyásra tipp? 13/l

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy fiatal vagyok is azt hogy most nem kell ezt csinálnom stb., de nem nagy dolog csak 4-5kg-ról lenne szó!

Sportjaim: lovaglás, futás, fogathajtás, hosszú táv séta

Kb. 1400-1500 kcal viszek be naponta (nem számolom)

167cm magas vagyok és kb. 53kg

Illetve ezt találtam: [link]

vélemény?

2012. febr. 12. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

167cm-hez az 53kg jó!

Ne akarj mindenáron fogyni, csak rosszat teszel vele. Tapasztalatból mondom, én is tök normális súlyról kezdtem el fogyókúrázni, most meg már örülnék ha elérném az 50 kilót 170cm-es magasságomhoz.

Vigyázz magadra, ne tedd tönkre az egészségedet a média által kreált egészségtelen "ideál" miatt!

2012. febr. 12. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem miért nem olvastok utána először, ha valóban 53 vagy az elméletben marha kevés a 167 centi magassághoz, az izom 10-szer többet nyom mint a zsír, és mivel ennyit sportolsz valószínű hogy az izmod miatt nyomsz ennyit( lásd a 100 kilós birkózókat, azokon se háj van...)nos, ha így is érzel úszógumit magadon(kinek mi az úszógumi)akkor sem fogynod kéne mert 47 kiló gebének nem hiszem hogy jól néznél ki, inkább keress csak a csípőre és hasra koncentráló erősítő formáló mozgásokat amihez mondjuk nem rossz az amit belinkeltél.
2012. febr. 12. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:

De ha mindenáron ezt akarod akkor csak azt tudom mondani, hogy sportolj sokat és táplálkozz egészségesen! A mozgás nagyon jó.

13 évesen még nyúlni fog a tested, eltűnnek a kellemetlennek vélt úszógumik.

2012. febr. 12. 17:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok mindenáron fogyni csak ezt az úszógumit ledobni, mert csúnya.. :/
2012. febr. 12. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod a magasságodhz képest még kevés is ilyen korban. Még úgyis változni fog az alakod 16-17 éves korodig és ha akkor is ott lesz az úszogumi akkor elég elkezdened fogyni.
2012. febr. 12. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
neked egyáltalán nem kell fogynod, még azt az 'úszógumit' is beképzeled magadnak!! ....
2012. febr. 12. 18:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tényleg van hájam, de a hasamon amúgy minden mással elégedett vagyok, meg mondta a tesi tanár is hogy tök izmos vagyok meg minden, de a hasam nagyon nem tetszik.
2012. febr. 12. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
akkor se kezd el 13 évesen ezt, ráérsz még, akinek meg nem tetszik nem néz rád, fejlődésbe vagy ne cseszd el, én elcsesztem azóta is szívom egészségügyileg....majd megnyúlsz és eloszlik
2012. febr. 12. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
utolsó, én is elcsesztem... már csak ezért is nem kell egy 13 éves gyereknek fogyózni ...
2012. febr. 12. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Ilyen testalkattal eszedbe ne jusson fogyni! Mit akarsz? Anorexiás lenni?
2012. febr. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!