175 cm magas,51 kilós 14 éves lány vagyok. Mennyit kellene híznom?
Figyelt kérdés
kiskorom óta ilyen vékony vagyok. hogyan tudnék hízni? nagyon nehezen hízom, sokat eszem, heti 6-7 órát sportolok. léci segítsetek, mert zavarnak, hogy beszólnak az alkatom miatt!2012. febr. 11. 10:21
1/16 anonim válasza:
4-5 kg-ot, beszélj az edződdel és az orvosoddal is
2/16 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy lehet egy 13-14 éves lánynak ekkorára nőnie!!
Én 19 vagyok, 158cm. Amióta 14 vagyok megálltam a növésben.
Mit ettél, hogy ilyen magasra nőttél?
Amúgy szerintem is döbbenetesen sovány vagy. 10 kg legalább hogy nőies legyél.
3/16 pagan válasza:
akkor mehetsz modellnek:),használd ki az adottságaid,de ha nem akarod szerintem 5 kilo már elég lenne,ilyenek a génjeid de azért ne add fel egyél sokat továbbra is
4/16 anonim válasza:
"Mit ettél, hogy ilyen magasra nőttél?" genetika 90 %-ban, nem étrend
"Amúgy szerintem is döbbenetesen sovány vagy. 10 kg legalább hogy nőies legyél." 14 évesen gyerek legyen, ne nőies
5/16 A kérdező kommentje:
10:48, semmi különöset nem eszek,reggeli, tízórai, menzás ebéd,uzsonna. vacsora, gyakran még este 10kor is eszek. azért vagyok ilyen mgas, mert az apukám 190 cm :)
egyébként nicsen edzőm :)
eddig is köszi a válaszokat :)
2012. febr. 11. 12:43
6/16 A kérdező kommentje:
egyébként abban is erménykedem, hogy nem növök többet és akkor majd talán normalizálódik a helyzet :)
2012. febr. 11. 12:44
7/16 anonim válasza:
max. 55-60 kiló legyél. Mennyi a derékbőséged?
8/16 A kérdező kommentje:
a derékbőségem 70 cm
2012. febr. 11. 16:15
9/16 anonim válasza:
5.10 kg- hizzál :D am meg biztos sok répát evett és attől nütt nagyra :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!