Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi időt bírtok ki pisilés...

Mennyi időt bírtok ki pisilés nélkül?

Figyelt kérdés

Arra is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, és milyen nemű.

Én 25/L és max. 2-3 óra hossza.

2009. jún. 2. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én is kibírok 10-12 órát, de erre nincs szükség sokszor..átlagban 5-6 óra időközzel pisilek. xD
2009. aug. 17. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok olyan, mint egy vízmű... :)

Én általában 1-2-3 óránként pisilek, és éjszaka is felkelek 2-3-szor. Nem nagyon tudom visszatartani, mert nekem az szó szerint fáj. Egyébként nekem is volt vesemedence gyulladásom.

25/L

2009. aug. 17. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
én olyan 4-5 óránként,bírnám tovább is de sokat iszom,általában 5-6 litert egy nap,és amugy sem szeretem sokáig tartogatni,mert hajlamos vagyok a hólyagfertőzésekre,annak meg kedvez a pangó vizelet
2009. aug. 17. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Hú, de régi kérdés.:D 5 évvel ezelőtti.

Sose próbáltam ki, meddig bírom, mert nem akarok magam alá csinálni. :D Eddig 13 óra volt a maximum.

De ez függ a mennyiségtől is. Szoktam tartogatni, ha olyan kedvem van. Múltkor éreztem, hogy nagyon kell, de vártam, amíg tényleg alig bírom. Akkor ki akartam menni wc-re, de addigra megelőztek... és nem 5 percig voltak bent. Úgyhogy visszamentem a szobába, és vártam, vártam. XD Soha nem kellett még annyira pisilnem, mint akkor. Nem tudom, érezted-e már, hogy minden lélegzetnél begörcsöl a húgyhólyagod, ami alapból akkorára tágult, mint egy labda. Fél óra múlva nemcsak szúrt, de konkrétan fájt, görcsölt a derekam, combom, minden. Mások ilyenkor ugrabugrálnak, hogy tartsák valahogy, de szerintem jobb, ha inkább ellazul az ember, hogy minél nagyobbra tágulhasson, minél kevesebb fájdalommal.

Ha neked egészségügyi problémáid vannak, tényleg kerüld el az ilyen helyzetet. :)

2014. jún. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!