Mennyi időt bírtok ki pisilés nélkül?
Arra is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, és milyen nemű.
Én 25/L és max. 2-3 óra hossza.
Hú hát attól függ,ha sokat iszony 5 percenként járok,rám igaz,hgy amint be rögtön ki:D
Viszont 3-4 óráig is visza bírom tartani,ha hazautazom nem szívesen megyek sem a vonat sem a pályaudvarok wc-jébe:)
már bírtam ki (mert muszályvolt) reggel fél 7-től másnap reggel 6.-ig:D
de átlagosan 3-4óránként megyek wcre.
Az én hólyagom olyan,mint a gumi. Naponta átlag 3-szor pisilek, vagy 2-szer. Sajnos én is nehezen tudok idegen helyen pisilni, szóval suliban csak ha már nagyon muszáj,de inkább hazaviszem :) De szinte addig tudom tartani,ameddig akarom. Akár egy napig is. Valamikor csak nincs kedvem kimászni a gép előle és ezért tartogatom :D
20/L
Azt azért hozzá kell tennem a dologhoz, hogy én már eleve húgyúti betegséggel születtem, többször volt emiatt vesemedencegyulladásom, vesekövem, szóval csoda, hogy kibírom idáig is. Nagyon sokáig nem is éreztem a vizelési ingert, sokszor volt, hogy bepisiltem, főleg éjszaka, ez utóbbi le sem merem írni, hogy hány éves koromig tartott.
Most már úgy vagyok vele, hogy óránként elmegyek pisilni a munkahelyen is ha kell, ha nem kell, mert ha a főnökség összehív egy értekezletet, ami nálunk min. 21 órás hát én ott pisilem össze magam. Ha utaznom kell, sajnos akkor is max. 2-3 óra hossza, amit kibírok, így gyakran kell elmennem idegen helyen wc-re. Mondjuk szerencsére ált. egy-két fix. helyre szoktam utazni, és az állomás közelében van egy kórház, és így inkább ott megyek el ha nagyon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!