Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi időt bírtok ki pisilés...

Mennyi időt bírtok ki pisilés nélkül?

Figyelt kérdés

Arra is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy, és milyen nemű.

Én 25/L és max. 2-3 óra hossza.

2009. jún. 2. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Én 16 éves lány vagyok és egysze történt meg, hogy reggeli 9kor pisiltem, aztán utazás, majd úgy hozta a sors hogy azzal kellett lefeküdjek a reggeli pisilésemmel...Másnap[ reggel kb 7fele mentem újra vécére és akkor nagyon hosszút pisiltem, tehát egy nap kb
2009. jún. 2. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Hú hát attól függ,ha sokat iszony 5 percenként járok,rám igaz,hgy amint be rögtön ki:D

Viszont 3-4 óráig is visza bírom tartani,ha hazautazom nem szívesen megyek sem a vonat sem a pályaudvarok wc-jébe:)

2009. jún. 2. 20:43
 3/14 anonim válasza:
91%
onnantól kezdve hogy elkezded érezni kb 3óra mire elcsöppensz vagy 2 igy valahogy:D
2009. jún. 2. 20:46
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

már bírtam ki (mert muszályvolt) reggel fél 7-től másnap reggel 6.-ig:D

de átlagosan 3-4óránként megyek wcre.

2009. jún. 2. 20:59
 5/14 anonim válasza:
91%
Jo hogy irtad hany eves vagy:) Ha 20evvel idosebb leszel tutira nem fogod kibirni ennyieg pisiles nelkul.Kb.14 evesen ket napig nem pisiltem; kirandultunk es annyira gatlasos voltam:))Most 22 vagyok es utalom tartogatni,nagyon egeszsegtelen
2009. jún. 3. 09:47
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Az én hólyagom olyan,mint a gumi. Naponta átlag 3-szor pisilek, vagy 2-szer. Sajnos én is nehezen tudok idegen helyen pisilni, szóval suliban csak ha már nagyon muszáj,de inkább hazaviszem :) De szinte addig tudom tartani,ameddig akarom. Akár egy napig is. Valamikor csak nincs kedvem kimászni a gép előle és ezért tartogatom :D

20/L

2009. jún. 3. 12:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Azt azért hozzá kell tennem a dologhoz, hogy én már eleve húgyúti betegséggel születtem, többször volt emiatt vesemedencegyulladásom, vesekövem, szóval csoda, hogy kibírom idáig is. Nagyon sokáig nem is éreztem a vizelési ingert, sokszor volt, hogy bepisiltem, főleg éjszaka, ez utóbbi le sem merem írni, hogy hány éves koromig tartott.

Most már úgy vagyok vele, hogy óránként elmegyek pisilni a munkahelyen is ha kell, ha nem kell, mert ha a főnökség összehív egy értekezletet, ami nálunk min. 21 órás hát én ott pisilem össze magam. Ha utaznom kell, sajnos akkor is max. 2-3 óra hossza, amit kibírok, így gyakran kell elmennem idegen helyen wc-re. Mondjuk szerencsére ált. egy-két fix. helyre szoktam utazni, és az állomás közelében van egy kórház, és így inkább ott megyek el ha nagyon kell.

2009. jún. 3. 21:21
 8/14 A kérdező kommentje:
* 2 órás nem 21
2009. jún. 3. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Akár 24 órát is, de arra még nem volt szükség. Én sem szeretek idegen helyen pisilni, vagyis osztáylkirándulás alkalmával megittam 2l folyadékot és csak otthon mentem pisilni (5-kor indultunk, 22-kor értük haza). Nem is éreztem, hogy majd be pisilek, de ha kell akkor meg tudok pisilni. Amúgy 15/f.
2009. jún. 4. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Az az egészséges,ha 2 óránként kiürül a holyag.(de,ha valaki enél sürübben megy az sem baj)
2009. aug. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!