Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Voltam már vizsgálóbizottság...

Voltam már vizsgálóbizottság előtt az egészségi állapotom okán való leszázalékolás miatt. Mennyi idő kb mire megkapom a levelet? Folyt lent

Figyelt kérdés
Hogy hány % lett az eredmény miszerint dolgozhatok, vagy nem, vagy mit dolgozhatok? 1hónapja voltam. Szeretnék már dolgozni, de nem is találok magamnak munkát, ami pl a szakmámhoz megfelel, még úgy is hogy nem figyelek az egészségi állapotomra...Viszont munkaképesség csökkent embereknek már láttam egy két melót :/
2012. febr. 9. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Rendkívüli felülvizsgálaton voltál vagy soroson?

Úgy értem,hogy amúgyis idén kellett volna menned,vagy csak az álrokkant-mizéria (ami most a tévéből,az újságokból és az internetről is folyik) miatt vizsgáltak felül?

2012. febr. 9. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyelj. Nekem születésem óta fenn áll egy probléma, ami miatt sokáig 67,5%-os rokkant voltam, viszont egy 2010-es elsőfokú orvosi vélemény ezt mérsékelte 51%-ra... Holott az állapotom semmit nem javult (és egyébként is a papírjaimra rá van írva, h állapota: végleges). Szerencsére ezzel nem vesztettem el a munkám (csak így alkalmaztak, így is hatórásként), se az emelt családi pótlékot, amit havonta juttatnak. Azt hiszem egy, másfél hónap után küldték a papírt az eredményről.

Azért kicsit felháborít a dolog, mert mi van, ha legközelebb egészségesnek titulálnak...holott mondom, az állapotom nem változott...

2012. febr. 9. 13:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Most mentem először bizottság elé, nem voltam eddig hivatalosan lerokkantva. Én is sajnos gyerekkorom óta beteg vagyok :( viszont az iskolákat el tudtam így végezni, majd jöttek a melók, és eddig mindkét munkámról azért kellett távoznom (kirúgtak próbaidő alatt) mert épp beteg lettem, és közölték hogy nem tudnak nélkülözni 2-3 napnál tovább, gyógyuljak meg a hétvégén :/ pl... így nem tudom hogy vállalhatnék munkát, ha azon aggódom hogy mindenki kirúg ha csak épp 3napnál tovább vagyok beteg :/ ez nem fer. Aggódom, szomorú vagyok, 24éves vagyok, és most úgy látom hogy sosem lesz munkám csak mert beteg vagyok :( nem akartam elmenni erre az egészre, csak épp így alakult, és egy ápoló rokonom ajánlotta, egy próbát megér. Szívesen dolgozom, szeretek bármit megcsinálni, szeretek az emberekkel foglalkozni, kiszolgálni, takarítani báááármit... :D nem is pénzre vágynék:) csak valami megoldásra, mert én már nem tudom mit tehetnék hogy változzon a dolog... a betegségem nem változik, hullám hegyek, völgyek vannak... eddig kerek egy hónapja voltam, még nem kaptam levelet :/ várok... addig meg bármilyen munkát keresek :/ ami épp akad...
2012. febr. 10. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!