Voltam már vizsgálóbizottság előtt az egészségi állapotom okán való leszázalékolás miatt. Mennyi idő kb mire megkapom a levelet? Folyt lent
Rendkívüli felülvizsgálaton voltál vagy soroson?
Úgy értem,hogy amúgyis idén kellett volna menned,vagy csak az álrokkant-mizéria (ami most a tévéből,az újságokból és az internetről is folyik) miatt vizsgáltak felül?
Figyelj. Nekem születésem óta fenn áll egy probléma, ami miatt sokáig 67,5%-os rokkant voltam, viszont egy 2010-es elsőfokú orvosi vélemény ezt mérsékelte 51%-ra... Holott az állapotom semmit nem javult (és egyébként is a papírjaimra rá van írva, h állapota: végleges). Szerencsére ezzel nem vesztettem el a munkám (csak így alkalmaztak, így is hatórásként), se az emelt családi pótlékot, amit havonta juttatnak. Azt hiszem egy, másfél hónap után küldték a papírt az eredményről.
Azért kicsit felháborít a dolog, mert mi van, ha legközelebb egészségesnek titulálnak...holott mondom, az állapotom nem változott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!