Fáj a torkom. Mit csiáljak?
Figyelt kérdés
Ès ez 100%-ban komoly!!! Csak nem tok kategoóriát választani.2012. febr. 6. 19:08
1/4 anonim válasza:
Strepsils. az hatásos. én a mézesre szavazok. az nekem segít ^^ ja meg mézes tea. meg ha jól tudom, akkor tejbe zsírt raksz. de ez lehet köhögésre jó. ezek mellett ülj be egy kád forró vízbe, hogy elkerüld a megfázás erősebb fázisát :)
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom: forró víz kádban, és mézes tea, ágymeleg. ha bírod, akkor igen jó a nyers fokhagyma is. Ha nem íbrod a szagát, akkor úgy edd, mintha gyógyszer lenne: darabold fel a meghámozott gerezdet és kortyonként vízzel nyeld le a pici darabokat (ne rágd!). Ne egyél sokat, ha a gyomrod hamar megfájdul bármitől is, kb. 2-3 kis gerez elég egy estére.
Tekerd be a torkod sállal, és bújj be az ágyba. Jó melegben legyél, és igyál sok folyadékot. C-citamin is jó, ha van. Jobbulást!
3/4 anonim válasza:
Ja. Lemaradt: aszpirin, attól jókat lehet izzadni, hamarabb átmegy a betegség. Rubophen is jó. Egyszerű megfázásra más nem kell. Azt szokták mondnai, hogy megfázás gyógyszerrel egy hét alatt, gyógyszer nélkül 7 napig gyógyul. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. febr. 6. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!