A németeknél tényleg. Hogy is mondjam. Mások a higiéniás szokások?
Ha valaki két napig nem fürdik, vagy két napig u.abban a ruhában van, akkor attól még nem lesz semmi baja!
Én azt szoktam, hogy félreteszem a pólóimat egyszeri viselés után, és egy hét múlva felveszem még egyszer a semmi bajjal és szaggal nem rendelkező pólókat. Mondjuk naponta 8 órát vannak rajtam, attól főleg semmi bajuk.
Persze nyáron más a helyzet, de nyáron úgyis több mosakodást kíván a legtöbb ember.
Lehet lepontozni, vállalom, hogy így gondolom.
Annyi fürdenek, mint a magyarok.
Van, aki magyarként is tiszta és igényes, és van, aki hetente egyszer van havonat egyszer fürdik. Így van ez más országokban is. Én a németek között lakom jó ideje, de soha nem tapasztaltam, hogy kevesebbet fürdenének, hogy koszosabbak lennének átlagosan, mint egy magyar. Sőt: aki nem tudná, egy átlagnémet erősebben kényszeres, mint egy átlag magyar: azaz sokkal kényesebb a környezetére, a ruháira, a tisztaságra.
Az igaz belőle, hogy a németek jó ideje rájöttek arra, hogy nem kell mindneütt agyonferőtleníteni mindent és kiölni a bacikat. Ezért aztán nem is kapkodják fel a sárban tocsogó gyereket, mint a magyarok (általában).
Nem használnak annai fertőtlenítőszert, ellenben előveszik a Nagymama okoskönyvét, amely teli van természetes alapú tiszítószerekkel, pl. ecet. Erősebben védik az értékeiket és a környezetüket, mi mint, (általában), és tudatosabbak is.
Itt is vannak koszos emberek, mint pl. a fölső szomszédom, aki ezer éves, soha nem mos, soha nem szellőztet - de ő emberként is nagyon gáz. Van ilyen otthon is.
Úgyhogy maradj meg annál, hogy városi legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!