Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy dolgoztad fel hogy...

Hogy dolgoztad fel hogy epilepszias vagy? Mennyire vagy tunetmentes? Megneheziti mindennapjaidat? Tudsz atlagos eletet elni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 16:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Rohamom szerencsere mar nagyon reg volt, de rosszulletem az elofordult. A legnagyobb bajom az hogy igen erzekeny vagyok a fenyekre mint amik a hipermarketekben van, de a napfenyre is. Ha borus az ido jobban erzem magam, de ha kisut a nap rogton legyengulok es hevesebben ver a szivem. Bar ez is erdekes mert volt hogy a nyaron tuzo napon tobb orat ultem es nem volt bajom A doki azt mondta hogy halantek lebeny epim van es mutehto. Persze ez lesz/lenne az utolso megoldas ha a gyogyszerek em hasznalnanak. Attol felek, hogy szedhetek barmileyen gyogyszert de a feny erzekenysegem soha nem fog elmulni.

A napokban jobban erzem magam, talan a szervezetem mar megszokta a gyogyszer adag emelest, de pl ma az udvaron ujra csak nem ereztem jol magam, a napsutes ujra csak kihozta a rosszerzetet. A tegnap voltam egy kozertben, ott is az eros feny miatt legyengultem es gyorsabban kezdett verni a szivem, de ahogy kimentunk a sotetbe mar jobban voltam.

2012. febr. 17. 16:24
 22/27 anonim ***** válasza:

"csakhogy én nem bírom azt a gyógyszert és nem váltok át másra."

Nem mondtam hogy mindenki szedheti, csak egy javaslat, amit az orvosodnak kell véleményeznie, ő tudja, hogy mit szedhetsz.

2012. febr. 18. 12:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2012. jún. 14. 08:51
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, megvagyok. Igazából lehetnék jobban is, elég változó az állapotom. A carbamazepint adagomat lecsökkentettük 450mgra, a mellékhatások elmultak, de igy sem vagyok tünetmentes. Mondhatni úgy vagyok ahogy az elején. Most épp költözöm és majd felkeresek ott egy orvost.
2012. jún. 14. 11:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszer mellett így a tüneteid?
2012. jún. 14. 13:40
 26/27 A kérdező kommentje:
Carbamazepin. Rohamom szerencsere nincs, de jo lenne ha lehetne meg a helyzetemen javitani.
2012. jún. 15. 18:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem, egyre nehezebben bírom elviselni, lassan beleőrülök. Nemsokára megyek EEG-re.

A legrosszabb, hogy egyszer már "kinőttem", teljes életet élhettem, egészségesen, most ezt mind elvesztettem...

F

2019. szept. 26. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!