Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehez a képhez?...

Ti mit szóltok ehez a képhez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

[link]

Mert szerintem teljesen alaptalan hogy most pont betettek az egészségesen élő helyére egy elég elráncosodott hölgyet. Szerintem igenis fontos az egészséges életmód és tapasztalataim alapján sokkal fittebben és szebben néznek ki azok az emberek akik egész életük során egészségesen éltek és nem a cigi,pia és egyéb káros szenvedélyeiknek hódoltak.

2012. febr. 5. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez csak annyit jelent hogy a genetikának sokkal nagyobb szerepe van a ráncosodásban mint az életmódnak, ennyi. Anyu 55 éves és csak a szeme körül van egy két apró ránc sehol máshol nem ráncos. Pedig zsíros kenyeret, szalonnát, húsokat eszik, édességet meg fehér kenyeret, nem sportol (igaz, fizikai munkát naponta végez), nem eszik ultra bio meg update meg nyers magos meg akármilyen fogyis kajákat.

Én 25 éves vagyok és kb. 17-nek nézek ki. Gondolom idősebb koromban Anyura fogok majd hasonlítani és fiatalabbnak fogok akkor is kinézni a koromnál. Az egész családnak ilyen a genetikája.

Ismerek olyat, aki fitness terembe jár, salátákat eszik, kínosan ügyel az alakjára és 30 évesen ráncosabb mint Anyám. Pedig ő sem dohányzik.

2012. febr. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!