Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a körömrágás...

Hogyan szokjak le a körömrágás-ról?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 23:11
 1/3 anonim válasza:

Ha fiú vagy: Vágd le a körmeidet,úgy hogy ne tudd rágni.

Ha lány vagy: Csináltass műkörmöt,akkor nem fogod szerintem a pár ezres művet megrágcsálni. :) Remélem segítettem. :)

2012. febr. 4. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél Daumexol színtelen körömlakkot, direkt körömrágás ellen találták ki - nagyobb gyógyszertárakban lehet kapni kb. 1300 Ft-ért, meg állítólag a DM-ben is van valami hasonló ecsetelő. Állítólag förtelmesen keserű íze van és épp ezért hatásos. Háziszerként szóba jöhet még ecetes, pirospaprikás körömkenegetés is, de előbbi egyrészt büdös, másrészt meg egy életre szóló "élmény", ha véletlenül belenyúlsz vele a szemedbe.
2012. febr. 5. 07:48
 3/3 anonim válasza:
Én pont az előző kommentben használt körömlakkot használtam. Egy ideig működik, de sajnos nálam pszichésen valami egy idő után felülírja az akaraterőmet, és mint a bolond elkezdem újra rágni, bármilyen förtelmes legyen a lakk..
2012. dec. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!