Mi várható, ha egy 80 év körülinek az agya meszesedik?
bizony ez nem vicc... kell egy ápoló, ráadásul olyan, aki szereti is...
egyedülhagyni..tragédia...és...lelkiismeret kérdése...
anyám azt se tudta ki vagyok, mégis gondoztam..és a karomban halt meg...a mosolya boldog volt..ő szült, nevelt, egész életében csak gondoskodott...most rajtam volt a sor... ez a minimum.
persze...ahány ház, annyi...lehetőség.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt a kérdést is én tettem fel, kb 1 hete, akkor még nem volt képben ez a betegség... Az az igazság, hogy az egész család Budapesten él, csak nagymamám él 100 km-rel odébb.
az erélyesebb fellépés csak kárt okoz...!
egy öreggel illik, és célravezető szépen, oksan beszélni...értelmesen, érthetően, de nem hangosan, ordítva vázolni, milyen előnyökkel jár, ha hozzátok, vagy a közelbe költözik...az öregek félnek mindentől, szeretik a békességet, és az állandó arcokat, lakást, postást, stb...
baromi nagy türelem kell...(ha tükörbe akarsz nézni néha..)ha a bánatba, és az ebből eredő halálba hajszolnak egy öreget..hááát... nem tudom.....boldogok, ha mesélhetnek a múltjukról, a fiatalságukról...így kellene megközelíteni...érezné, hogy fontos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!