Teljesen egészséges a szívem?
- vérnyomásmérés
- ECHO (szívultrahang)
- EKG (elektrokardiográfia)
- Terheléses EKG (általában szobabiciklin / futópadon végzik, kb 10-15 percig tart)
- Holter EKG (24 órás EKG)
Nekem már mind volt, nem kell tartani egyiktől sem - fájdalommentes vizsgálatok egytől-egyig. :)
köszönöm szépen. :)
és mondjuk ha szeretnék csináltatni terheléses EKG-t, akkor ha odamegyek hogy na most aztán csináljunk, akkor az így működik? vagy kell beutaló vagy ilyesmi?
Arra készülj, hogy ha ezt mind az egészségügyi rendszer (tb-finanszírozott) ellátás keretében szeretnéd elvégeztetni, akkor körülbelül fél-háromnegyed év alatt lesz meg minden vizsgálat... :)
Én magánúton mentem el a kivizsgálásokra (Szolnok Egészségház), 15e-ből kijött minden, kaptam egy komplett kardiológiai kivizsgálást, egy héten belül. Egyébként a terhelésesre és a Holter-re külön-külön időpont kellett, a többit (EKG, szív uh., stb) elvégezték egyszerre.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!