Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végtagzsibbadás lehet attól,...

Végtagzsibbadás lehet attól, hogy a műtét óta még nem állt helyre a keringésem?

Figyelt kérdés

Április 4-én vették ki a méhemet, sajnos 30 cm-es vágás kellett, mert a hashártyám is be volt gyulladva. Nem állt még helyre a keringésem, mert azóta is vizes vagyok még. Zsibbadhat ettől a jobb karom és a kézfejem? Mármint attól, hogy a keringésem nem állt még helyre?

Megyek orvoshoz kedden, csak érdekelne.

2009. máj. 31. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem más oka lehet. hol vizesedsz? karod vagy a lábaid?
2009. máj. 31. 19:18
 2/5 anonim válasza:

Szerintem nincs összefüggés a kettő között.Én inkább gerincproblémára tippelnék,de biztosat csak orvos mondhat.

Jobbulást Kívánok.

2009. máj. 31. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Mind a 2 vádlim vizes, arra azt mondta az orvos, ha helyreáll a keringésem, akkor lemegy a víz is.
2009. máj. 31. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. emlitsd meg mindenképp az orvosnak. nem tudom kell -e még véralvadásgátlót szedned, vagy kellett e egyáltalán, mert ha igen, talán attól lehet a zsibbadás és a vizesedés.
2009. máj. 31. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike, mondani fogom neki. Egyébként 2 hetet voltam kórházban, addig végig kaptam a véralvadásgátlót.
2009. máj. 31. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!