Xabó kérdése:
Miért járok sokat pisilni?
Figyelt kérdés
Alig iszom valamit egy nap,pedig tudom kellene,mégis elég sokat járok pisilni.Nem vagyok felfázva.Miért lehet ez?2012. febr. 2. 16:10
1/3 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem vagy felvázva?
Amúgy érdemes elmenni labort csinálni...
Így nem tudunk sokat mondani, hogy mi lehet a bajod
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy mégiscsak fel vagy fázva, de amúgy a hidegnek is van alapból ilyen hatása, még ha nem is vagy beteg. Azért dokihoz elmehetsz, mert lehet sok oka.
3/3 anonim válasza:
Azt te nem tudod eldönteni hogy nem vagy felfázva ugyanis fel vagy fázva azért jársz ennyit pisilni. Az én derekamon mindig 8 kg ruha van aztán mégis felfáztam és begyulladt a vesém....a vesék nem dolgoznak csak úgy duplán hogy pisilni járj csak ha fel vagy fázva, mert gondolom 6 hónapos terhes nem vagy hogy nyomjon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!