Sokat pisilni egészséges?
22 éves nő vagyok, jó pár éve vettem észre, hogy esténként szinte félóránként járok pisilni. Napközben se ritka, 5-6 alkalommal tuti megyek. De este állandóan.
Régebben volt már vesemedence gyulladásom, meg sokszor felfáztam, de azért állandó jelleggel nem lehetek felfázva, meg az fájna is, nem? Normális ez így?
Vagy terhes vagy, vagy mégis fel vagy fázva.
Menj orvoshoz, nagyon csúnya dolog.
Most terjed egy új betegség, saját megfigyelésem. Egy ideig gyakran jársz pisilni, majd fél év egy év múlva, súlyos, epegörcs erősségű fájdalommal járó nagyon csúnya felfázások követik egymást 3-4 hetenként, ami magától nem akar gyógyulni. Több nőismerősöm is így volt.(6-8) Én is elájultam agyrázkódást kaptam A fájdalom miatt.
Menj doktorhoz, nincs-e valami baci a hólyagban. Ne hanyagold el, hallgass rám!
Esetleg cukorbaj jele is lehet. Vagy elgyengült belső izmok.
Talán hoztál valami állandó lakó bacilust a kórházból.
Vagy valami elmozdult, előreesett kicsit a méh, és nyom?
Menj és vigyél pisit. Annyit megér. Ha alkai elváltozás akkor is tornáznod kell , nehogy vénasszony korodban elcsöppenjen majd.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a korábbi sorozatos húgyúti fertőzéseid miatt érzékenyebb a hólyagod fala. így prokukálsz gyakoribb pisilést. ezt nekem urológus szakorvos magyarázta el egyszer, én is nagyon hajlamos vagyok sajnos az ilyesmire. ha fel lennél fázva azaz heveny hólyaggyulladásod lenne, valóban nagyon fájdalmas lenne a pisilés, de ezt nyílván te is tapasztaltad plusz alhasi fájdalmaid lennének. ha ilyesmi nincs, akkor nincsen komolyabb bajod sztem. ha nagyon zavar a dolog, keress fel egy urológust.
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!